Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Szerintem is kizárt az Apple Pencil támogatás kisebb iPadeken, kell valami, ami indokolttá teszi az Air helyett, mert ha jobban belegondolsz, nem sok értelme van a Pronak. Eleve a Prot úgy reklámozták, és helyezték el a palettán, mint egy professzionális eszköz grafikusoknak, orvosoknak, stb. Szóval én nem adok neki sok esélyt, hogy az Airnek valaha lesz Apple pencil támogatása, de hogy az Air 3-nak nem, az szinte 100%.
Szerintem az a legjobb döntés, ha apudnak dobod az Airt, te meg veszel egy Air2-t - az a bika hardver nagyon sok ideig elég lesz még!
Imy:a beépített hangszóró szerintem egy egészséges elvárást felülmúl, legalábbis én sokkal gyakrabban mertem hagyatkozni rá, mint azt megvásárlás előtt gondoltam volna. Rádiót hallgatni munka mellé, vizipipázás mellé, vagy filmet nézni ketten több, mint megfelelő.
Fülhallgatóból meg olyat használsz mellé, amilyet akarsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest