Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jacis
    nagyúr

Értem, szóval továbbra is az appleről, mint a halottakról: vagy jót vagy semmit? Ha nem tetszik, hogy nem csak és kizárólag az egekig magasztalom, akkor ajánlom a PH prémiummal elérhető "tag hozzászólásainak rejtése" funkciót. :U

Nagyon hosszan néztem utána a vétel előtt, főleg az androidos alternatíváknak.
    Mindkét oldal egyformán tele lett volna kompromisszumokkal. Androidon egyszerűen nem kaptam volna meg a megfelelő minőségű kemény hegyű ceruzát, és használható nem-előfizetéses 3rd party rajz appot, míg ipaden e két dolgot kivéve minden más ami erősen kompromisszumos - viszont ha nekem elsődlegesen rajzolni kell, akkor nem sok választásom van.

Senki nem mondta azt amit a szánkba akarsz adni. Egyszerűen csak arról van szó, hogy megvettél egy terméket ami számodra nem jó. Ilyenkor érdemes eladni és venni egy olyat ami viszont megfelelő. Hiába panaszkodsz itt folyamat az a termék amit használsz számodra nem lesz jó továbbra sem. Nekem pl az ipad-en továbbra sem megy a hívás mert az iphone-omra hivatkozik hogy valami nem ok de nem kezdek el itt sírni hanem majd keresek rá valami megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák