Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
ballazol #27821 üzenetére
Ezt most nem reklamálásként írtam, hanem hogy elég nagy kavar lehet most ott, ez a fúzió messze nem megy zökkenőmentesen az már látszik.
Nem szoktam vele tökölni, tökmindegy, hogy most vagy 30 nap múlva fizetem, hála Istennek nem ezen múlik a családi kassza mérlege, csak olybá tűnik, hogy mintha jelenleg a senki földjén mozogna jelenleg az Invitel.Az már sokkal jobban bosszant, hogy folyamatosan megszakad a net, és ami eddig egyáltalán nem volt jellemző, hogy pl az elmúlt hónapban többször is volt, hogy kb fél órára a full szolgáltatás (net+TV is) elment.
Az optikáról meg továbbra sincs semmi, azon túl, hogy 1-1,5 hónapja behúzták a gerincvezetéket a városba, de a póznákon nem látunk még semmi haladást -
R3laX
addikt
válasz
ballazol #27616 üzenetére
Sztem mindenhol hamarabb kész lesz, még a földkéreg alatt vezetve is, mint Dorogon.
. Itt még szórólapozniuk sem szabad, h megmaradjon a versenyképesség. De mivel, ami 2x drágább? Vagy ami 100x lassabb?... Vagy mind2...
Itt a helyzet változatlan. Tavaly júliusban kezdték el húzni a kábeleket. Most már Dorog legkiesőbb részén pár házba köthető, van ahol meg kábel sincs még. Ahol eddig bekötötték net van, de TV nincs, azt mondták nekik türelem. +arról ne is beszéljünk hányan fogják őket még a hülyeségekkel lefoglalni, mint pl a nincs meg a sebesség... (vegyé' bmeg normális gépet...) mert nem rohadtul mind1 neki hány megabittel tölt be telefonon a Facebook... Sokan azt sem tudják milyen szerencsések egy stabil 100-as FTTB-vel is.
-
Castell
aktív tag
válasz
ballazol #27482 üzenetére
+1
Nálunk azzal kezdődött, hogy a bekötést rontották el, nem megfelelő elosztót raktak be ill. csillapítók alkalmazása is rossz volt. Kijöttek másodjára, kisebb kábelezési munka volt csak, de egy napig működött minden. Harmadjára sikerült nekik megcsinálni, viszont a nem vagyunk elégedettek teljes mértékben.
Internet:
Modem-router páros (technicolor csoda). Térerőben és sebességben nagyon gyenge, egy 10 éves G-s router simán hazavágja. A letöltést nem nagyon szereti wifi-n, mert sokszor összecsinálja magát a modem-router. Beállítási opció nem sok van, még egy fix IP címet sem tudok "kiosztatni" egy eszköznek. Kértünk cserét, de ugyanaz a tünet. Valószínüleg firmware-t kellenne rajta frissíteni, de az jelenleg nincs.
TV:
Szerintem az egyik legrosszabb a piacon lévők közül. Hiába digitális, ami nem HD az kegyetlen kockás még messziről is. A hang is gyenge. Szomszéd településen a kisebb szolgáltató sokkal jobb minőséget ad. A CI modul örvedentes, pláne, h nincs plusz áramforrás és távkapcsoló, viszont az EPG sokszor nem megy rendesen.
Az árazás egyébként rendben van, de az ár-érték arány mutató nem valami jó.
-
-
-
törölt tag
-
headhunter
addikt
válasz
ballazol #27313 üzenetére
A "lényeg"...
"...Fel lehet mondani a szerződést? Ha hűségben vagyok kell ebben az esetben kötbért fizetnem?
Amennyiben Ön megtagadja az INVI-16 Kft.-hez való átkerülést , abban az esetben kötbér megfizetése nélkül megszűnik a szerződése, abban az esetben is, ha Ön jelenleg hűségben van.
Egyéb esetben csak akkor mondhatja fel hűségben lévő szerződését kötbér nélkül, ha a változás érinti a határozott idő vállalása miatt kapott kedvezményeit..."
-
ballazol
senior tag
válasz
ballazol #26785 üzenetére
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a 33431263 azonosítójú szolgáltatására bejelentett hibát megvizsgáltuk.
A vizsgálat eredménye:
Invitel oldali vizsgálat utáni helyszíni ellenőrzés szükségesA hibaelhárítást megkezdtük, a helyszíni munkavégzés egyeztetéséhez kollégánk a 23/885-890-es számról rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot.
Tisztelettel:
Invitel Távközlési Zrt. -
ballazol
senior tag
válasz
ballazol #26784 üzenetére
van még egy
:
Tisztelt Ügyfelünk!
Az Ön által jelzett válaszidőnek a beállításában nem áll módunkban
módosítást eszközölni. Amennyiben további jelerősítők, illetve egyéb
hálózati eszközök beiktatására kerül sor, úgy ez a válaszidő várhatóan
még nagyobb lesz. A változást nagyon sok tényező eredményezhette,
beleértve a szerverek, tartalom, elérési útvonal stb. módosulása. Ezt
nem áll módunkban nyomon követni, amennyiben a tartományán kívül
következnek be a változások.Megértését köszönjük!
a pingplotter-es printscreen-t átküldtem mindenesetre, hátha kapok rá valami érdemleges ígéretet
-
válasz
ballazol #26743 üzenetére
Ha jól emlékszem korábban azt írtad DSL net, ott lehet kötési probléma, oxidáció miatt is hasonló, vagy esetleg beázás is okozhatja. Ha van rá lehetőséged és elegendő műszaki érzéked, ellenőrizd a modem előtti elérhető kötéseket, főkét az udvaron, külső falon lévőket.
Ha a modemedben elérhető, és nézted korábban is amikor még nem volt gond, a jelszinteket is összevetheted a mostanival, annak változása is árulkodó lehet, ha pl. megnőtt a zaj, leromlott az SNR a vonalon.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
ballazol #26739 üzenetére
Pingre valóban nincs garancia, de ilyen pingekkel sebességgel is szokott probléma lenni, azt kéne ellenőrizni.
Illetve az is kérdés, hogy hova ilyen magas a pinged. Érdemes a bix.hu-t pingelni és ott is ellenőrizni. Illetve egy tracert is mehet a bix.hu-ra, meg a másik oldalra ahova 300as pinged van. Abból is lehet látni talán, hogy hol van a probléma. -
-
taki01
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz
ballazol #25570 üzenetére
Annyit voltam én is náluk. 3 hét van a hűségből, de 2 hete már más szolgáltatóval kötöttem szerződést.
10/0,5 a mai világban vicc, amikor egy mai telefonnal készített fotó beállítástól függően 20-25 mega is lehet.
Két hete hívtam őket, hogy megköszönjem a lehetőséget, váltanék, de azt mondták nem tudják rögzíteni a felmondási igényt 1 hónappal korábban, hívjam őket 1 hónap múlva.
Persze azóta megtaláltak az ajánlatukkal, mondtam ne fáradjanak, nem fejlesztenek, én meg nem maradok tovább. -
ballazol
senior tag
válasz
ballazol #25568 üzenetére
Műszaki kollégáink visszajelzése alapján sajnos az Ön címén jelenleg
nem tudunk nagyobb sávszélességet biztosítani a központi elosztótól
való nagy távolság miatt.Technikai kolléga kiszállása csak egy esetleges csomagmódosítás miatt
történne, de csomagmódosítást a rendszereinkben szereplő lefedettségi
adatok és műszaki kollégáink visszajelzése alapján nem áll módunkban
indítani.Megértését köszönjük!
-
taki01
őstag
válasz
ballazol #25561 üzenetére
Megnyuktatlak tőlem 300 méterre van a telekom amin 250Mbps lenne elérhető (2011 óta nem sikerült a telekommal megállapodni hogy felhúzzák a koax kábelt). Az invitel meg csak 10 Mbps-kel szúrja ki a szemem. Így maradt a mobilnet. Évekig használtam az inviteles netet amivel semmi baj nem volt csak ritkán, de ma már kevés 10 Mbps.
-
válasz
ballazol #25551 üzenetére
Nem tudhatod honnan van az infója. Mikor nálunk is kiépült a dslam, bementem hosszabbítani, akkor már évek óta hűség nélkül voltam . 30mbit-et ajánlottak. Kérdeztem a 60-at, telefonált egyet és mondta, hogy semmi akadálya. Valószínű megkérdezte budaörsöt, ott látják az összes vonalat.
A dslam-okat általában úgy építik ki, hogy a régi kapcsolószekrények mellé telepítenek egy újat. Keress ilyet a környékeden, ha nem találsz, csak a régi szekrényeket, akkor nálad valószínű még nem volt fejlesztés. De ha lesz, úgy is értesítenek. Felénk is végigtelefonáltak mindenkit, ezen kívül gyalogos inviteles ügynökök is jöttek kétszer is.
Aktív témák
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD EVGA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Félkonfig korrekt áron!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest