Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
jose
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés. Kaptam a bekötésnél egy Huawei routert, rámértek a wifi és a net sebességre, minden jónak tűnt. Mobillal én is rácsatlakoztam wifire, 50 megás letöltési sebességet mértem (digi oldalán). Valamint párom is rajta volt, továbbá egy 4k-s apple box és 2 tv, és gond nélkül működött, persze nem mindet egyszerre használva.
Viszont egyelőre a számítógépemet is wifivel használom, mivel felújítás miatt egy másik szobába van betéve, kb 1 hónap múlva kerül vissza. Ki akartam próbálni, mennyivel hasít letöltés során. Csak a gép volt rácsatlakozva a wifire, más nem. Kiválasztottam ncore-on, hogy melyik filmeket "vásárolom" meg. Utorrentet használok és miután elindítottam, nagyon kemény 110 kb/s sebességgel szed, ami nem túl acélos, laza 9 nap alatt meg is lenne a film...
Valaki tud segíteni, hogy hol és mit szükséges beállítani, ha lehet valamit vagy sajnos ennyit tud és csak egy saját router segítene a dolgon?
-
kabelmania27
félisten
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
December elsején Gyulán az FTTH előfizetők átkerülnek a Digihez.
-
Lajosnagy17
senior tag
Gyulán is elkezdődött az Invitel integrálása, nagyon sok új utca felkerült a DIGI.HU-ra.
-
PhoenixSzG
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Még nem elérhető minden utca, de haladnak az optikai kábelezéssel ahogy látom az utcákon

-
Lajosnagy17
senior tag
Püspökladány is felkerült a DIGI weboldalára, valószínű az Invitel hálózatot sikerült átalakítani.
-
-
Akosman
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Ha nincs hűséged mond le az invitelt,és szerződj digisnek új előfizetőként.😊 Igy nem kell várnod.
-
válasz
cherubion08
üzenetére
Nem bírtam ki felhívtam őket
Az Inviteles előfizetőket majd értesítik mikor tudnak átszerződni,ez még nem lehetséges,ezt az információt kaptam. Kb 1,5 éve nézegetem az optikai kábelt,remélem fél éven belül áttudok kötni
. Illetve a házszámom nincs a listába,de kapubejárómnál az oszlop
. Arrol jön az Inviteles kábel is.Kedves volt a hölgy és mondta akkor indít egy cím felmérést, gondolom kijönnek és megnézik létesíthető e a szolgáltatás. -
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Igen ,már néztem,köszi.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Online rátudsz keresni a DIGI homepagén utca és házszám alapján.
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Köszi
,kb egy hete néztem akkor még Mélykút nem volt fent. Az elmúlt héten a Digis kocsik járták a várost,nem is gondoltam, hogy végeztek. Szórólap még nem jött,várok pár hetet,ha semmi akkor telefonálok. -
Lajosnagy17
senior tag
Tokodaltáró is újnak tűnik nekem.
-
Lajosnagy17
senior tag
Múltkor irtátok, hogy Jánoshalmán és Bácsalmáson csak kábel lett kihúzva, most meg látom, hogy DIGI FTTH internet.
Szóval mindent helyre raktak.
Ez jó hír. -
jose
csendes tag
Sziasztok :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A mai napon bekötötték a szolgáltatást, amit április 15.-én rendeltünk meg (a lényeg, hogy végre meg van). Nem volt egyszerű dolga a srácoknak, de laza 7 órányi szerelés és kisebb szenvedések után megoldották a gondokat, amikkel szembesültek. Nagyon lelkiismeretesen dolgoztak, igyekeztek mindent a legjobban megcsinálni. Minden működik tökéletesen, az internet 960 megán pörög, wifi jó (Vác, optikai hálózat)
Nemrég elkezdtem sorba rendezni a csatornákat. Sajnos egyelőre még nem aktiválódtak be a HBO-k és Cinemax csatik és a FilmNow sem, valószínűleg ezek holnap reggelre remélhetőleg rendben lesznek. Viszont én úgy emlékeztem és az Invitel facebook oldalán is visszakerestem, hogy március 1-től már HD-ban is elérhetőek az Invitel kínálatában az HBO-k (HBO, HBO2, HBO3) és Cinemax csatornák (Cinemax 1-2) az IPTV optikai hálózatán is. De sajnos nem látom őket a csatornakínálatban, csak a HBO HD-t....
Van valakinek esetleg ezzel kapcsolatosan infója, vagy akinek van ezen csatornákra előfizetése, Ő mit tapasztal?!
Plusz fura, de hiányoznak a Digi World, Digi Animal World csatornák sd változatai (nem mintha hiányozna, csak fura, hogy nem kereste le) csak a HD vannak, a Digi Life sd változatát lekereste, viszont nem nyitja...
Esetleg holnap frissítsek rá a rendszerre?
Még egy kérdés, bocsi
Ha szeretném frissíteni a csatornakínálatot, anélkül, hogy összekeverje őket, mondjuk ha új csati kerül be vagy nem kereste le valamilyen okból, azt miként tudom megtenni? Gondolom a router-t ne húzzam ki a konnektorból és vissza, mert azzal csak rosszat teszek....
Előre is köszönöm a választ, illetve a segítséget!
-
taki01
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ahogy láttam most még csak a gerinc optikát hegeszgették főképp.
-
Tibro5
senior tag
Sziasztok,
ZXHN H168N V3.1.0T4_HU eszközt kaptam a szolgáltatótól ami bridge módban is hajlandó működni a régi linksys routeremmel, viszont ha egy pfsense WAN interfacen próbálom a PPPoE kapcsolatot beállítani akkor nem akar működni, a logban csak annyit látok hogy folyamatosan újra próbálja a csatlakozást. Használ valaki hasonló konfigot?
Kell valami spéci beállítás pfSense-ben vagy a ZTE eszközön hogy tudjanak egymással kommunikálni? -
regvoltrossz
aktív tag
Az invinetworktől nyáron kapott levélben az szerepelt, hogy december végéig megmarad az inviteles e-mail címem. Most próbáltam és nem tudok oda belépni.
-
taki01
őstag
Verőce főútját ellepték a DIGI-s autók és a szerelők. Láttam, hogy optikát hegesztenek és az aknáknál is volt egy csomó ember.
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
taki01
üzenetére
Sziasztok,
Nem tudtam kipróbálni, mert megelőzött az Inviteles szerelő kolléga, de most kijöttem megint (anyósomnál van a modem), és akad problémám.
A net megy a modemmel (HG8245G) minden rendben van, de nem tudok belépni rá. Hiába próbálom az root/admin párost, vagy a telecomadmin/admintelecom. Egyikkel sem tudok belépni.
Resetelni nem merem, mert múltkor az után elment a net beállítási lehetőség és ezt nem tudtam megoldani, ezért jött ki a szerelő.
Felhívtam a 1445-öt ott egy kedves Inviteles azt mondta, hogy a root/admin-nal lehet belépni, és hogy ezt nem lehet megváltoztatni. Miután elmondtam neki 10-szer, hogy ezzel nem tudok belépni és milyen megoldást tud mondani. Ő elmondta 10-szer, hogy a root/admin-nal lehet belépni és ne reseteljem az eszközt és nincs más megoldás elakadtam.Szerintetek?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
kabelmania27
üzenetére
switch azért kellene, mert az alsó szinten van egy PC ami kábellel csatlakozik. Vagy pedig router lentre és AP fentre.
Vaaagy 2 router
-
kabelmania27
félisten
válasz
cellpeti
üzenetére
Üdv!
Igen, modem üzemmódban routeren vagy gépen kell beállítani a pppoe kapcsolatot.
Switchet is köthetsz rá de akkor gépnél windowsban kell pppoe kapcsolatot beállítani és bonyolultabb (amelyik géppel megosztod azt nem lehet kikapcsolni) megosztani az internetkapcsolatot, ha több gép van a lakásban jobb megoldás a router. -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Ha az Invitelről kapott ZTE -t modem/router kombót átkapcsolom modem módba...arra routert kell kötnöm a PPPoE miatt, igaz? Tehát switchet nem tudok rátenni, mert a modem nem végzi el az azonosítást, vagy igen?
-
r0by
addikt
Az a lényeg, hogy az Invitel tartozik nekem 3100 pénzzel.
De közben átgondoltam.., szerintem én ezért nem fogok ugrálni.., egy csomó időt elszórni, meg stresszelni, meg netalán covidot nyelni, ha személyesen kellene intézni.., stb..
Legyenek vele boldogok..
R3laX: viszed a cuccost, kivárod a sorod, adnak papírt, aláírod és kész is.. Nekem legalább is ennyi volt.
-
R3laX
addikt
Ami eltelt idő, azt fizesd be. Ha törthavi az invitel, és törthavi a Digi, akkor arányosan kiegészítik egymást, sztem egyértelmű
. Ha vmi nem áll össze, akkor inkább menj be. Telefonon mindig mindegyik mást mond és nem is akarnak vele foglalkozni igazán.Nekem meg meglettek Telekomra az aláírások végre
, pont most várom a társasházba bekötő szerelőket. Akkor ha Invinetwork(net) és Digi(Tv) vagyok, akkor bemegyek a Digipontba lerakom az asztalra a routert(digihez boxot nem kértem) + papírmunka és kész? -
r0by
addikt
Szerintetek hogy juthatok vissza a pénzemhez?
Az történt, hogy Invitel küldött két havi számlát, 9 és 10 hóra. 9 hónapban természetesen befizettem.
Közben jött a Digi 10 hó elején és bekötötte az optikát.
Így kát hát múlva jött a Digitől számla egy törthavi 10 és 11 hónapra.
Nemsokkal később kaptam minuszos számlát az Inviteltől a tört hó maradékával azonosan.
Gondolom nem úszom meg a digi ügyfélszolgálatot..? De úgy is azt fogják mondani, hogy fizessem be a számlát..
Valaki járt már így?Szerk: off-ba teszem, mert lehet, hogy nem is ide kellene írnom..
-
kentucky
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Tudom, csak dupla NAT-ot szeretném elkerülni.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy 2 szintes ház(kb 2x80nm). Betonfödémmel, lépcsőházzal(nincs konnektor), inviteles nettel.
Lent az alsó szinten van egy ZTE modem/router kombó amire egy asztali PC van kötve kábellel. A felső szintre nem igazán ér el a wifi(amin nem is csodálkozom). Megoldás érdekelne erre a problémára. Gondolkodtam routeren(Asus RT-AC51u), amit AP-re állítva. Illetve azon is, hogy az egészet lehet a felső szintre kellene költöztetni és innen vezetékelni lefele.
Most van Asus jelismétlő, de nem igazán tudja eljuttatni a jelet. Mit javasoltok? -
kentucky
őstag
Sziasztok! Coax kábeles netnél (DOCSIS) lehet olyat, hogy az én routerem tárcsázzon be? (PPPoE Passthrough)?
-
Tarokk79
aktív tag
válasz
taki01
üzenetére
Köszi, nem ezekkel próbáltam, de mostmár kijött anyósomhoz a szerelő és "megjavította", de majd kipróbálom, hogy ezzel mit látok.
Elolvastam, és látom, hogy lehet, hogy a modem (HG8245G) csak továbbítsa a jelet és a bejelenkezést a router végezze. Ezt jól értem? Bátran állítsam? Amióta kiderült, hogy a resettel tönkre tettem az Inviteles rendszert nem merek nagyon hozzányúlni. -
kisapa
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm akkor várom a fejleményeket.
-
kisapa
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm a választ. Gondolom az átvételről kapok értesítést. Vagy nekem kell időről időre megkérdezni? Esetleg arról infó, hogy mikor és hol tervezik az átállást.
-
kisapa
senior tag
[link] Erről senki?
-
PitLee
őstag
Mikor a szomszéd áthív, hogy ránéznél-e wifire, de meglátva a setup-ot hirtelen sürgős, halaszthatatlan dolgod akad
-
yaksi
aktív tag
válasz
user12
üzenetére
Sajnos nincs. Majd futok egy kört a szolgáltatónál. Kézzel kitöltött bekötési papírokat kaptam, mert hétvégén, lóhalálában kötötték be. Az iptv eszközök nem is indultak, csak később. A felhasználó nevet, jelszót is telefonon kapták a szerelők, azt felírták, de ezek szerint a saját példányukra. :-/
-
yaksi
aktív tag
Sziasztok! Adott egy Invitel/Digi terület. A bekötés megtörtént, tv, net, telefon.
A gond a következő: az Invinetwork, aki a gazdi, saját routert ad, a tv iptv-n a routerből megy. Csakhogy nekem korábban az előző házban Digikábel volt, és volt egy saját hálózatom, egy Xiaomi routerrel, amin kompletten fix Ip címmel voltak a cuccaim, műholdvevő, számítógépek, nas stb. Hogyan lehetne, hogy a régi routert is betegyem a másik mellé, és a hálózaton kvázi érintetlen maradjon?Köszi a segítséget.
-
user12
őstag
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Most, hogy írod, anyum is mondta péntek-szombat magasságában, hogy nincs nála TV (IPTV), már telefonált párszor, de nem tudtak neki érdemi infót adni. Aztán egyszer csak varázsütésre megjavult. A másik issue az volt, hogy október hónapban nem kapott számlát és nem is tudták neki megmondani, hogy miért nem kapott vagy, hogy mikor fog kapni.
Próbáltam nézni a Digi online felületén, de a szerződésszámmal nem lehet szerződést regisztrálni (pedig már Digi fejléces számlát kap, pont olyat, mint a "rendes" Digi előfizetők)
Jászság, rezes ex-invitel terület. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Ahogy látom az ÁSZF szerint az átalakításba bekapcsolódik Gyula, Veszprém, Ajka, Szigetszentmiklós, Dunakeszi, Csömör is.
-
Ferrari fan
tag
Sziasztok!
Gödöllőn lakom és pár gondolatot megosztanék átállásról, egyéb dolgokról.
Pénteken(10.30.) este 8-kor, volt egy nagyobb központi hiba így az Inviteles ügyfeleknek elment minden(optika van nálunk, se tv se net nem volt).
Kb fél óra múlva volt minden, de be volt lassulva a net (250Mbps volt előtte, ekkor 10 és 40 között mértem, de beesett 10 alá is a letöltés, viszont a feltöltés tökéletes volt )és ingadozott is a sebesség egyszer-kétszer megszakadta kapcsolat is. Szombat reggel hiba bejelentés, intézik, Invitel hibabejelentő.
Október elején talán jött a levél, hogy átállás lesz október 25. az utolsó Inviteles napunk, csekk is jött eddig számolva. Levélben a továbbiakról annyi volt, hogy jön egy másik a hűség idő, meg a csomaggal kapcsolatban stb. Nah ezt még nem kaptuk meg
, ezért ha már beszélek velük rákérdezek.
Elmondta a hölgy, hogy átállás alatt vagyunk és már félig a Digihez tartozunk, de még Gödöllő nagy része nem, de folyamatos a munka. Azt mondta, hogy a Diginél érdeklődjek a jövőt illetően, hogy hogyan is lesz a szerződés stb és a hiba bejelentést is feléjük továbbítja már(ez fontos később)
Digit felhívva másnap reggel (szombat 10.31.)meglévő ügyfélként nem tudtam azonosítani magam, szerződésszámot kér a rendszer(Inviteles szerződésszám nem jó, újat kap mindenki), úgyhogy új ügyfél internetes szolgáltatás rendelés stb menüpontot választva végre sikerül beszélni velük
Megkaptam az infókat miután beazonosítanak, köztük az új szerződésszámot, de már rákérdezek mi a helyzet a hibával.
Kiderült, hogy tényleges technikai átállás még nem teljes, ezért nem lát mindent még a Digi:
Nem érik el még a modemet(pedig új Local IP-je lett egy éjféli központi leállás után)Az előfizetési csomag bizonyos részeit látják(IPTV jelenleg ingyen használjuk, hűség időt nem lát, IPTV BOX havi díja, IPTV tárhely havi díja, telefon havi díja és a net havidíja)
Tehát hibabejelentést még az invitel felé kell nekem megtenni, csak ők érik el az eszközt.
Az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy november közepére meg lesz az átállás, eszköz csere nélkül, akkor hívjam őket újra a szerződés és minden egyéb miatt, hogy még is mi mennyi lesz és mit kapunk, esetleg hiba miatt. Egy dolgot modnott, hogy 1000Mbps lesz a net ami garantált minimum 300Mbps lesz.Ma délután meguntam a várakozást, home office-ba dolgozunk a nejemmel és holnap meló.
Hívom Invitelt, nem látják egyáltalán a rendszerben a hibabejelentést, kaptam e hibaszámot? -jön a kérdés..Nem kaptam..
(kérjétek el a bejelentés számát, ez nem a hangfelvétel azonosítója)
Utána kérdez technika se látta, nincs meg. Kiderült az átállás miatt már nem tudnak úgy keresni a bejelentések között ahogy eddig pl a megadott értesítési telefonszámra, csak a címre, ügyfélre, és a bejelentés számára tudnak.
Mindegy is, felvették újra a bejelentést. Elhangzik, hogy legközelebb már a Digit hívjam ha fennáll még a probléma, elmondom mit mondott a Digi(nem látja az eszközt és legkésőbb november közepén lesz minden náluk), ügyintéző meglepődött, mondta , hogy jaaaah, akkor igen minket kell, mert ők látják csak az eszközt jelenleg.15-20 perc múlva mértem a netet újra minden működik, ahogy eddig, még a megszokott sebességgel. Viszont!
A IPTV box kiírta, hogy az adott csatornára nem jogosult, nem előfizető..
Újraindítom, kiírja bekapcsolás után, hogy a Box 5 másodperc múlva újraindul ne kapcsolja ki, visszaszámol és újraindulás után már lefrissült a box és Digi logóval indult az eszköz, új csatornakiosztással és Digi csatornákkal.Remélem tudok segíteni a velem történtekkel nektek, egy kicsit átlátni ezt az átállás állását
és hogy utána kell menni a dolgoknak mindkét szolgáltatónál, hogy ki mit lát vagy nem lát stb.
Illetve hogyan oldják meg az átállást, simán frissítve távolról eszköz csere nélkül és bármilyen kábel behúzás nélkül.
huhh sorry de rövidebben nem tudtam leírni, így is igyekeztem
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap kötötték be az inviteles internetet optikán HG8245G modemmel. Ma reseteltem, ami "elrontotta". Azt mondták, hogy az alábbi alapján kellene eljárnom:
[leírás]
Viszont ott elakadok, hogy nem tudok a LAN1 porton keresztül a routerre kapcsolódni. Wifi-ről meg nem látom ezeket a lehetőségeket.Van ötletetek? Előre is kösz!
-
kisapa
senior tag
Valaki tudja, hogy áll az invitel migráció a digihez. Értem ez alatt, hogy a régi invitelesek mint például én is a digi honlapján tájékozódhatnának esetleg a számlák helyzetét is látnák és minden más ami régebben az invitel oldalon elérhető volt.
-
olasz61
tag
HG8245H account password jelszavamat nem fogadja el nem rég még jó volt.
-
Staradder
tag
Köszi
-
r0by
addikt
válasz
Staradder
üzenetére
Nekem egy Fiberhome AN5506 02 FG ont adtak.
Akkora távot simán áthúznak, nálam is így van bekötve.
Mikor itt voltak szerelni, akkor kértem a szerelőket, hogy tegyék bridge módba. Betelefonáltak és mire behúzták a kábelt már élesedett is a rendszerben. Itt egy ASUS RT-AC3200 van mögötte, s minden szuper. -
Staradder
tag
Sziasztok akinek digi-invitel összeolvadás után húzták be családi ház környezetben az optikát azoknál is a gyenge minőségű digi ont adták? Gyenge wifi és 1 db gigabites csatival? Vagyis érdemes lesz bridge módban kérni?
Nálunk most kezdik majd húzni az oszlopokra, kb 20-25 méterre van az út túloldalán az oszlop. Ekkora távon áthuzák majd?
Köszi -
l.skywalker
titán
válasz
user12
üzenetére
Anno 2 éve sok Pentás ment az Invitech-el, de annyi a megrendelés, hogy most visszahívták őket. Sétáltunk ma sokat a városban és a Széchenyi utcán végig kábeleztek a betonban ill. túrnak a Csányi mentén a művház oldalában is:

Tavaly pont a Hattyú utcánál tolták a betonba a Digisek a kábelt... [link]
-
-
user12
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehetséges. Anno én úgy 95%-ban a onetelecom-os, 5%-ban egyéb ev-s srácokkal találkoztam
-
-
user12
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Penta? Miafene...
-
l.skywalker
titán
válasz
headhunter
üzenetére
-
headhunter
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
-
urbi107
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Berettyóújfalu.A város központjában.
-
-
plevips
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
amikor ideköltöztem kb. 3,5 éve ebbe az utcába nem volt net, várni kellett pár hónapot mire az invitel is kiépítette.
Más:
2 napja így belassult a netem (500/100)
-
Lali-213
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Arra is lesz akkor vajon lehetőség, hogy a műholdas Digi előfizetésem ügyeit, számláit a digi.hu ügyfélszolgálati felületén intézzem?
-
-
plevips
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De nem minden utca van rajta

-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
De ezek a területek már egyébként is jó ideje bent vannak a DIGI honlapján a lefedett települések közt, tehát már eddig is rendelhető volt ott DIGI optikai szolgáltatás. Arról meg már többször volt szó itt is, hogy párhuzamosan nyilván nem fognak két infrastruktúrát üzemeltetni, így az ilyen részeken előbb-utóbb az Invitel örökséget lekapcsolják.
-
plevips
tag
ma kaptam levelet az invitel-től, hogy novermber 23-tól már DIGI-hez kerülök át. A technikai részletekkel kapcsolatban küldenek majd újabb levelet.
Veresegyház
-
urbi107
tag
A digi hívott,hogy nem tudják bekötni az optikát engedélyek miatt.Jelezték,hogy december 6.-án megszűnik az invitel kábel szolgáltatása a 100mb internet és tv.
-
l.skywalker
titán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Invitel. Nincs Digi még Vácon.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A szerződést az Invitellel kötötted vagy már a DIGI-vel?
-
l.skywalker
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az jó, akkor kábé sokat nem fogok én személy szerint érzékelni az átállásból. Esetleg a Digi Online-t.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
l.skywalker
titán
Ma kötöttem új hűségidőt Vác FTTH területen. Azt mondta az ügyintéző, hogy Invitel meglévő FTTH területen ahol csak tudják felnyomják 1Gb/s-re a letöltési maximumot, valszeg ezért láthattam 900+ értékeket parancssoros mérésben. De a hivatalos csomagajánlat még mindig csak 500-ról szól.
Közben mondta, hogy volt besegíteni a gödöllői részlegen, mert ott a Digi átveszi a területet és a meglévő Invitel hálózatot november 22-vel lelövik. Aki október 22-e után köt csak szerződést a Digivel az készülhet rá, hogy 30 napos a bekötési határidő és elképzelhető, hogy pár napig nem lesz semmilyen szolgáltatása.
Kivéve az optikai részek, minden meglévő Invitel optikát úgy vesz majd át a Digi, hogy nem alakít semmit, szerelő sem megy ki, a hölgy állítása szerint. Ezt úgy lehet szerintetek érteni, hogy akkor marad az IPTV?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Arrol jön az Inviteles kábel is.Kedves volt a hölgy és mondta akkor indít egy cím felmérést, gondolom kijönnek és megnézik létesíthető e a szolgáltatás.
,kb egy hete néztem akkor még Mélykút nem volt fent. Az elmúlt héten a Digis kocsik járták a várost,nem is gondoltam, hogy végeztek. Szórólap még nem jött,várok pár hetet,ha semmi akkor telefonálok.
Ha szeretném frissíteni a csatornakínálatot, anélkül, hogy összekeverje őket, mondjuk ha új csati kerül be vagy nem kereste le valamilyen okból, azt miként tudom megtenni? Gondolom a router-t ne húzzam ki a konnektorból és vissza, mert azzal csak rosszat teszek....
, ezért ha már beszélek velük rákérdezek.
. Van ötlet?