Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Fibernet/Invitel kábelnet (kiemelt téma)

(#14551) Kicsirics77 válasza dbius (#14550) üzenetére

Kicsirics77
(PH! addikt)

szintén zenész

#Tiger24: tegnap levonták olyan 5-körül jött az sms szomszéd :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14552) Tiger24 válasza Kicsirics77 (#14551) üzenetére

Tiger24
(lelkes újonc)

nekem nem jön sms, de majd megnézem! :D

(#14553) Tiger24 válasza Tiger24 (#14552) üzenetére

Tiger24
(lelkes újonc)

Terhelte tegnap, de 0 forinttal ismét, úgy mint az előzőt. Én már nem tudom mit csináljak velük. Januárban váltottam csop.beszedésre. Elsőnek 0-át vontak, akkor a pót beszedéssel sikerült leemelniük, persze késedelmi kamat volt a következő havi számlán. Aztán 2 hónapig rendesen le tudták emelni, és most újra nem megy. Egyenleg mindig volt elég... :F
visszaváltok csekkesre :(

[ Szerkesztve ]

(#14554) AttyVin válasza dbius (#14550) üzenetére

AttyVin
(kvázi-tag)

"Persze az online ügyfélszolgálaton keresztül küldött egyik levelemre sem válaszoltak.... ápr. 27-én küldtem az elsőt, majd május 10-e körül a másikat."

Valahol azt írták le, hogy náluk legfeljebb 30 nap a válaszadás ideje!

Nekem egy e-mail-emre szinte napra pontosan 30 nap múlva jött - a természetesen semmitmondó - válasz.

Május 27-e és június 10-e még odébb van.....

[ Szerkesztve ]

Üdv, Atty

(#14555) kabelmania27

kabelmania27
(őstag)

Visszaesett 40-re az adási szint:)

(#14556) nyxor

nyxor
(tag)

Rossz hír: kódoltak lettek a HD csatornák. Mondjuk várható volt.

[ Szerkesztve ]

"A hazug embert hamarabb utolérik mint tehénen a gatya, legyünk önmagunk vagy legalább hasonlítsunk" :D

(#14557) Kicsirics77

Kicsirics77
(PH! addikt)

Martfűn már megint nincs internet

(#14558) nyxor

nyxor
(tag)

Némelyik HD nyílik családis kártyával!

"A hazug embert hamarabb utolérik mint tehénen a gatya, legyünk önmagunk vagy legalább hasonlítsunk" :D

(#14559) AttyVin válasza nyxor (#14558) üzenetére

AttyVin
(kvázi-tag)

Minek szórakoznak ezzel a titkosítással, amíg nincs "hivatalos" HD-szolgálatás. Addig megadhatnák ezt a kis "ingyenes" lehetőséget a kipróbálásra....

Üdv, Atty

(#14561) DjMedian

DjMedian
(újonc)

Nagy örömmel kezdtem el olvasni eme csodálatos hírt,de hosszas információgyűjtés után lelkesedésem elszállt. Kivezetésre kerül a kábeles lefedettségű területeken az Njoy csomag. Nemrég még arról volt szó, hogy szép lassan a kábeles területek áttérnek D3 rendszerre. Most meg azt szűrtem le,hogy a kábeleseket háttérbe szorítják,és újra jó magyar szokásokhoz hűen a nagyvárosok FTTH szolgáltatását nyomják meg. Igen, kell nekik az a 150mbps sebesség,hisz az átlag felhasználók winchestere átlagos használat mellett úgyis csak 20-30MB/s sebességgel tud írni. Kérdem én,akkor minek a 150mbps? Ahelyett,hogy az elmaradottabb D2-es kábeles területeket fejlesztenék? Mikor megvették a fibernetet,azt írták, hogy majd jönnek a nagy fejlesztések. Ezeknek egyelőre jelét sem látom.Valaki világosítson fel valami plusz infóval,hogy nem ilyen keserű sors vár a jelenleg D2 szolgáltatási területeken!

(#14562) dbius válasza DjMedian (#14561) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pontosan én is ugyanígy voltam vele, na, mondom végre egy jó hír...

aztán végül azért nem írtam hozzá semmilyen megjegyzést, mert mindenki azt szűr le belőle, amit akar. Az a helyzet egyébként, hogy a kábeles területek - családi házas övezetek - mindig is hátrányban maradnak, mivel sokkal kevésbé éri meg azt a területet fejleszteni ("m2"/lakos szám, befektetett tőke és az attól várható nyereség, stb...)

[ Szerkesztve ]

(#14563) kabelmania27 válasza DjMedian (#14561) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Szerintem azért 150megabit lesz a max csomag, mert a UPC 120/10-max sebességet ad Digi pedig 80/25-at, így abban reménykednek átmennek a nagy letöltők.
Szerintem valamilyen fejlesztés lesz mert a tájékoztató levél G/2 Pontjában írják, hogy július 2-tól pár csatorna helye meg fog változni, de a programcsomag összetétele nem. Elég sok teleülés fel van sorolva, lehet a digitális adásoknak csinálnak helyet.
Fibernetes időkben speed néven voltak a docsis3-as csomagok, aztán bevezették az Injoy nevet, lehet más néven lesznek a csomagok, adsl területeken S M L XL néven vannak a csomagok, lehet kábeles területen is hasonló elnevezésű csomagokat fognak bevezetni.

[ Szerkesztve ]

(#14564) kabelmania27 válasza Tiger24 (#14553) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Szerintem átutalással fizesd.:)

[ Szerkesztve ]

(#14565) kabelmania27 válasza kabelmania27 (#14563) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Bocs most látom, hogy ezek az optikai csomagok voltak, lehet Injoy helyett is S M L XL gyors internet csomagok lesznek.

(#14566) Winner_hun válasza dbius (#14560) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Pár napja megkeresett az Inviteltől telefonon valaki hogy van már itt is optika, érdekel-e mert látja hogy tavalyik votlunk náluk, csak aztán lemondtam náluk mindent. A feltüntetett áraknál kedvezőbbet mondott. Mondta hogy tud infót küldeni ha adok neki e-mail címet, na az az e-mail azóta is jön. Vagy elírta a címet vagy nem küldte még el a tájékoztatót.

Nézem a net sebességeket, feltöltés nincs megadva. Arról lehet valahol olvasni? Illetve ami zavar hogy nem lehet csak egy szolgáltatást választani. TV nem kell mert minek, telefon meg van még több mint 1 év hűség T-nél (oda mentem át, jóval gyorsabb netet adtak ugyanazon árért + ingyen telefonálok..) és 2 vezetékes telefon meg nem kell.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#14567) DjMedian válasza kabelmania27 (#14563) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Igazad van,más néven kapjuk majd a szolgáltatást.
S M L XL néven lettek megjelenítve az "új" kábeles csomagok,mind D2es technológiájúak. 1-10ig (néhol 20) megabit felosztással. Ez olyan csodaszép,hogy ha lineárisan gondolkozunk,akkor ez fog történni:
Első fázis: D3as csomagok megszűntetése
Második fázis: D2es technológiából kiveszik a 20 megabites elérést (folyamatban van)
Harmadik fázis: D2 kivezetése
Negyedik fázis: még meglévő D2es megrendelők valamilyen akciós úton átpakolása "kedvező"(lassab,vagy egyenértékű) ADSL csomagba ÁSZF módosítás segítségével.

És mint tudjuk az ADSL a mai világban haldoklik,de kedves Invitel erősen preferálja,mert szinte 0Ft beruházással tudja vele jó drágán megruházni a szerencsétlen szerződő felet.

És ez már off: ahol én lakok, ott hiába van behozva a jó öreg rézhuzal,T-Homér nem engedi központilag az ADSL-t,mert arra hivatkozik,hogy technikailag nem megoldható. Ezt az infót úgy 2-3 hónapnyi huzavona után volt hajlandó közölni velem,miután megfenyegettem őket a Hírközlési Hatósággal.Hozzátartozik a történethez,hogy nem egy utolsó kis tanya szélén lakok,hanem egy átlagos város(állítólag 100%ig lefedett) főutcáján,ott is az elosztótól kb 20-30 méterre.

Másik dolog, hogy mióta Invitel van Fibri helyett, napjában 20szor indul újra a modem (nem modemhiba,ez 100%),ezáltal mindennemű voip,online játék élvezete egyenlő a 0-val.

Downstream:
Frequency Power -13 dBmV
Signal to Noise Ratio 34 dB

Upstream:
Frequency Power 44 dBmV
Upstream Data Rate 2560 Ksym/sec

Úgyhogy köszönjük Invitel hogy felvásároltál minket, Fiberneteseket, nagy odafigyeléssel fogom követni(már ha tudom majd neten keresztül) ezeket a szép FTTH fejlesztéseket,mert mást nem tudok,csak nézni,és irigykedni a nagyvárosokra. Mert ugye "aki vidéki,az haljon meg" elv érvényesül. A fibernet annó (csak az saját nevemben nyilatkozok) azt adta ami a szerződésben meg volt adva,99%os megbízhatósággal.

[ Szerkesztve ]

(#14568) kabelmania27 válasza DjMedian (#14567) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Szerintem azért van gond nálad a nettel, mert gyenge a jelszint.
Milyen modem van nálad?
Szerintem jelentsd be hibára.
Nem fognak minket átterelni ADSL-re mert ahol Invitel kábeltévé van adslt csak a T-home hálózaton keresztül tudnak adni, kábelnetnél pedig a saját hálózatukon tudnak szolgáltatni.
Fibernetnél is volt egy 20megabites csomag amit csak előzetes felmérés után lehetett kötni, egy idő után meg is szüntették.

[ Szerkesztve ]

(#14569) DjMedian válasza kabelmania27 (#14568) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Thomson THG540 a modem

(#14570) kabelmania27 válasza DjMedian (#14569) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Ez a fajta nem szereti a gyenge jelet.
Szerintem jelentsd be hibának, lehet nálad is kiveszik majd a tratecet ahogy M@Db0Y-nál.

[ Szerkesztve ]

(#14571) kabelmania27 válasza DjMedian (#14569) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Nálam: Power Level -0.7 dBmV Signal to Noise Ratio 39.3 dBmV adási 40.5 dBmV
Bejövő jelszint nálad gyengébb.
Úgy értettem az előbb, hogy a tratec helyet betesznek egy kettes splittert, tévék felé pedig hpf-et.[link][link]
Hasonló probléma volt nála is.

[ Szerkesztve ]

(#14572) DjMedian válasza kabelmania27 (#14571) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Nálam csak a net jön Kábelen. :)
A tv az már tányéros. :DDD

(#14573) kabelmania27 válasza DjMedian (#14572) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

A koax osztás nélkül megy a modembe?

[ Szerkesztve ]

(#14574) decoati válasza DjMedian (#14567) üzenetére

decoati
(tag)

Első fázis: D3as csomagok megszűntetése :F
Második fázis: D2es technológiából kiveszik a 20 megabites elérést Melyik területen van 20Mbites D2-es net?
Harmadik fázis: D2 kivezetése :F :F
Negyedik fázis: még meglévő D2es megrendelők valamilyen akciós úton átpakolása "kedvező"(lassab,vagy egyenértékű) ADSL csomagba ÁSZF módosítás segítségével. (anyámborogass) Az Invitel csak ott tudta átvenni a területet, ahol eddig nem szolgáltatott semmit. Tehát ahol jelenleg D2-t szolgáltat, mégis hogyan szolgáltasson ehelyett ADSL-t, mikor nincs is rezes hálózata?
Ne beszéljünk már ökörségeket légyszi.

Ha problémád van, jelentsd be.

Hummer, TAG Heuer, 1TB cloud storage

(#14575) DjMedian válasza kabelmania27 (#14573) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Igen.

(#14576) DjMedian válasza decoati (#14574) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Te aztán komolyan vetted teljes mértékben amit írtam. :Y :Y :Y XD
Ez csak egy irónikus görbetükör lett volna a részemről a Kábelnet jövőjéről az invitelnél. :DD
Ezúton jelezném,hogy a jobb átláthatóság végett akinek jogosultsága van rá,tegye azt a részét a hsz-emnek off tag-ek közé. :D

(#14577) decoati válasza DjMedian (#14576) üzenetére

decoati
(tag)

annyi hülyeséget olvas az ember...
de tényleg: ha Debrecen környéke, akkor elmondhatom hogy a technika, a technológia, és a karbantartó gárda ugyanaz most is mint a Fibinél (csak a sávszél és az ügyfélszám nagyobb), tehát nincs semmi konkrét oka hogy ne kapj ugyanolyan minőségű szolgáltatást mint régen.

(#14578) DjMedian válasza decoati (#14577) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Ezért is javítottam utólag hogy rakja vki off-ba. Az anyámborogass érzés akkor kapott el engem mikor azt láttam,hogy valaki komolyan is vette a kis görbe eszmefuttatásom. xd ;] :P
Itt csak annyi lett volna a lényeg,hogy sajnálattal vettem észre, hogy az Njoy csomagok kivezetésre kerülnek/kerültek. Pedig eddig úgy tűnt, hogy elér ide is.És ebből jött a naturális visszafejlesztéses gondolatmenetem XD
Egyébként Kabáról lenne szó,de ha jól tudom,mi (Kaba,Nádudvar,Báránd,Földes...és a közeli települések) Püspökladányhoz tartozunk..(mintha már láttam is volna olyan digitálisTv-internet-telefon kombót,amiben D3 volt a tech,de ebben azért nem vagyok teljesen biztos) :)

@Kabelmania27

Downstream
Frequency Power -10 dBmV
Signal to Noise Ratio 35 dB Modulation QAM256
Upstream
Frequency Power 43 dBmV
Upstream Data Rate 2560 Ksym/sec Modulation QAM16

Kicsit babráltam,mert úgy tűnt bezavar egy kis tápkábelinterferencia. :) Bár szerintem még így sem tökéletes a jelszint. :D

[ Szerkesztve ]

(#14579) DjMedian

DjMedian
(újonc)

Nah,felmásztam a padlásra,mert nem hagyott nyugodni. :DD
Van egy tratec a kábelen. Bár nem nagyon értem, hogy minek,mert a tv-t nem kábelen kapjuk. Ezért is hittem azt hogy a kábel az utcáról direktben jön a modembe. :D
A tratecről annyit szűrtem le,hogy ő is szűr. :D És 10db-t ír a modem irányába,így ha jól sejtem -10 dBmV fölé nem tud menni a jel. De ha a jelszint okozza a modemújraindulásokat,akkor tettem az ügy érdekében,és javítottam 3-4 dBmV-nyit az interferencia megszűntetésével. :D :C

(#14580) decoati válasza DjMedian (#14578) üzenetére

decoati
(tag)

Kaba? Akkor végképp nem értem mit síránkozol hogy jajjnincsfejlesztés, meg jajjszegényvidékiek...
Tápkábel interferencia, mi? :DDD

(#14581) kabelmania27 válasza DjMedian (#14579) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

10decibelet csillapít modem irányában a tratec, ha kiveszed a tratecet és a helyére beteszel egy F toldót 0 lesz a power level.

[ Szerkesztve ]

(#14582) decoati válasza kabelmania27 (#14581) üzenetére

decoati
(tag)

(szólok Janikának hogy ki se menjen szintezni, mer' megódottuk. Nem jössz hozzánk helpdeskesnek? :D )

(#14583) DjMedian válasza kabelmania27 (#14581) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Köszi az infót. :)

(#14584) kabelmania27 válasza decoati (#14582) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

:D
Most is azt csinálom:D
Küld csak ki szintezni, egyik nyáron nekem is ilyen jelszintem volt pár uhf-es adás napközbe szemcsés volt, egy 10decibelt lehetne adni rá:D
Azért mertem ezt javasolni, mert a UPC topicba valakinek csak net előfizetése volt 120/10, tévé nem, padláson mégis -8as tap volt fent, miután kicserélte F toldóra 5-8 ra felment a power level, gyorsabb lett a net.

[ Szerkesztve ]

(#14585) DjMedian válasza decoati (#14580) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Csak nem Kabán gyorsabb és olcsóbb a net mint mondjuk Debben vagy Pesten??? Nekem nem úgy tűnik. :D

(#14586) decoati válasza DjMedian (#14585) üzenetére

decoati
(tag)

ööö... látom nem könnyű. Szóval Kaba az nem Debrecen, még csak nem is hasonlít rá, kevesebben is laknak ott, meg máshogy írják a nevét is. Ez a megfejtés kulcsa.
@kabelmania: dehogy szólok, van annak elég baja. Jó az úgy. Falura... :DD

(#14587) DjMedian válasza decoati (#14586) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Dicsak Buksi! Ezt nem is tudtam. :D Most elvileg el kellene szégyellnem magam a tudatlanságom miatt. Más okból nem írok. Hagyom érvényesülni a makulátlan elmét :D
"Jó az úgy. Falura..." Tökéletes hozzáállás,megválaszoltál mindent. :D

@Kabelmania27 Köszönöm a segítséged! :)

[ Szerkesztve ]

(#14588) kabelmania27 válasza decoati (#14586) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Jól gondolom, hogy a digitális adások miatt kerül át július 2.-án más helyre pár adás?

[ Szerkesztve ]

(#14589) decoati válasza kabelmania27 (#14588) üzenetére

decoati
(tag)

melyik pár? (nem kapom meg a lakossági értesítőket, nem Inviteles területen lakom)

(#14590) kabelmania27 válasza decoati (#14589) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

A tájékoztatóban csak annyit írtak, hogy július 2.-tól szolgáltatásfejlesztés miatt néhány csatorna helye megváltozik, ez nem érinti a programcsomagok csatornakínálatát.

[ Szerkesztve ]

(#14591) decoati válasza kabelmania27 (#14590) üzenetére

decoati
(tag)

nem tudom, a digitális lefedettségű területek csat.kiosztása nem egyezik 100%-ban a "kis" fejállomásokéval. Ha központi a változtatás akkor valszeg amiatt, bár az benneteket nem kellene hogy érintsen. Ha nem központi, akkor az csak benneteket érint, az okát nem tudhatom. (ha viszont tényleg digitálisokat pakolnak be, akkor az csak jó)

(#14592) kabelmania27 válasza decoati (#14591) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

45 település van felsorolva...

(#14593) decoati válasza kabelmania27 (#14592) üzenetére

decoati
(tag)

pű ment

(#14594) kabelmania27 válasza DjMedian (#14587) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Igazán nincs mit:)
Ha betetted az F toldót, légy szíves írd meg, hogy megjavult-e a neted.

(#14595) DjMedian válasza kabelmania27 (#14594) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Találtam itthon egy F toldót, 5-900mhz-ig. Az mennyiben rossz hogy nem megy fel 1000mhzig?

Az így kapott értékek viszont már jobbnak tűnnek:

RF Parameters
Downstream
Frequency Power -4 dBmV
Signal to Noise Ratio 38 dB Modulation QAM256
Upstream
Frequency Power 44 dBmV

De ezzel beteszteltem,és visszaraktam a tratec-et,amíg biztos nem lesz,hogy az 5-900mhz-s F toldó jó lesz.

[ Szerkesztve ]

(#14596) kabelmania27 válasza DjMedian (#14595) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Jaja sokkal jobbak mint tratec-el.
Mennyi most a jelszinted tratec-el?
Nyugodtan hagyd bent a toldót:)
Létezik profi F toldó, de szerintem ez is megteszi:)
Tudnál betenni egy képet a toldóról?

[ Szerkesztve ]

(#14597) DjMedian válasza kabelmania27 (#14596) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Pillanatnyi állapot tratec-kel:

Downstream
Frequency Power -12 dBmV
Signal to Noise Ratio 34 dB Modulation QAM256
Upstream
Frequency Power 45 dBmV

Ez az F- toldó ezer éve itt volt a szekrényemben,1 IN és 3 OUT csatija van, 5-900mhz-ig működik.Holnap ha gondolod,tudok majd képet is feltenni róla.
Ismerem azt a toldót,amit linkeltél,holnap nyit ki a számtech bolt,és akkor beszaladok megvenni azt,had legyen pöpec a helyzet. :D

Köszi :)

[ Szerkesztve ]

(#14598) kabelmania27 válasza DjMedian (#14597) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Ez nem F toldó, hanem hármas splitter neked F toldóra van szükséged.:)

(#14599) DjMedian válasza kabelmania27 (#14598) üzenetére

DjMedian
(újonc)

XD Az F betű miatt asszociáltam rosszul. :D De mikor leesett,akkor meg már nem tudtam szerkeszteni(kb 2 perce esett le). :D
Holnap megveszem a rendes F toldót. :D És akkor majd azzal nézek egy jelszintet, azzal már tutira fainnak kell majd lennie. :)

(#14600) kabelmania27 válasza DjMedian (#14599) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Szerintem is rendben lesz a jelszint:)

(#14601) nyxor

nyxor
(tag)

Szerintem toldó és toldó között nincs olyan egetrengető különbség, splitteteknél már annál inkább, ott tényleg nem mindegy hogy 200 vagy 500 ft-os.

Na de nem is ezért akartam írni, csak megjegyeztem. Láttátok a HD-s prospektust? Nem is vészesek az árak.

(#14602) AttyVin

AttyVin
(kvázi-tag)

Most jött egy számlalevél májusra.

Az előző havit 2-3 nappal később utaltam át, de nem számoltak fel azonnal késedelmi kamatot. Ha ilyen történt korábban, akkor a Fibernet mindig hozzászámolt néhány Ft-ot késedelmi kamat címén a következő számlához.

Viszont küldtek egy tartalmas levelet azzal kapcsolatban, mi lesz, ha nem fizetünk és milyen jogosítványok alapján teszik ezt...

Ez a levelezés elegánsabb megoldás, de fenyegetőbb a tartalma miatt...

Üdv, Atty

(#14603) AttyVin

AttyVin
(kvázi-tag)

TÖRÖLVE

[ Szerkesztve ]

Üdv, Atty

(#14604) nyxor válasza AttyVin (#14602) üzenetére

nyxor
(tag)

Nekem volt olyan is, hogy elfelejtettem egy havit befizetni, aztán a következő hónapban 2 havi számla jött. Semmilyen fenyegető levelet nem kaptam, pedig már az Invitel volt. A számlákat rendszerint 1-2 hét késéssel fizettem be, de nem volt ebből probléma, felszámolták a pár forint késedelmi kamatot de ennyi. Most már mondjuk határidőn belül fizetek.

(#14605) kabelmania27 válasza DjMedian (#14599) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Megvetted a toldót?

(#14606) DjMedian válasza kabelmania27 (#14605) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Megmeg. Csak tegnap már nem volt időm felmászni,megcsinálni,így most lett kicserélve.
Így ez fogadott:

Downstream
Frequency Power -1 dBmV
Signal to Noise Ratio 38 dB Modulation QAM256
Upstream
Frequency Power 42 dBmV

:) Ez már jónak tűnik. :) :D :C Hálás köszönet a tanácsért,segítségért. :) :R

(#14607) AttyVin válasza nyxor (#14604) üzenetére

AttyVin
(kvázi-tag)

Néhány másfajta szolgáltató is így csinálja/ta. Nem azzal kezdi, hogy azonnal késedelmi díjat számláz, mégha az csak pár Ft is, hanem felhívja a figyelmet a hiányra.

Mivel a késedelem nemcsak az ügyfél hibája lehet (pl. levél nem/késve érkezik meg, stb.).

Ez a levelezgetés viszont így nekik plusz munka és költség...

Üdv, Atty

(#14608) kabelmania27 válasza DjMedian (#14606) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Tökéletes jelszint!:D
Remélem stabilabb lesz a kapcsolat:)

[ Szerkesztve ]

(#14609) bon

bon
(lelkes újonc)

Inivtel oldalánkomolyan gondolják a két éves hűségidőt miden szolgáltatásánál? 1 évre már nem is lehet kötni náluk szerződést?

(#14610) kabelmania27 válasza bon (#14609) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

De, én netnél láttam, kicsit drágább így az ár mint a 2évesnél, telefonos területen létezik régóta a 2éves hűség ha jól tudom, tv L csomagnál a határozatlan ugyanannyi mint a hűséges.

(#14611) kabelmania27 válasza DjMedian (#14606) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Ha beírod a címedet az Invitel honlapon neked kiírja az XL-t is?
Nekem S M L csomagokat jelenít meg.

(#14612) DjMedian válasza kabelmania27 (#14611) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Nálam is csak S,M,L van.
Azt hiszem, hogy mindenre az alap S,M,L csomagot dobja,kivéve ha olyat írsz be,ahol van optika vagy D3(bár annak az adatbázisát is lassan-lassan töltik fel)

(#14613) kabelmania27 válasza DjMedian (#14612) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Nálam is csak S M L van.
Te melyik csomagban vagy? Milyen most nálad a modem jelszint?
Beírtam egy kecskeméti címet, S 6/1 M 15/1 L 25/1,5 XL 50/1,5
csomagajánlat más mint nálam
Injoynál ha jól emlékszem volt 30 és 120megabites is.

[ Szerkesztve ]

(#14614) DjMedian válasza kabelmania27 (#14613) üzenetére

DjMedian
(újonc)

A jelszint egész jó.:

Downstream
Frequency Power 0 dBmV
Signal to Noise Ratio 39 dB Modulation QAM256
Upstream
Frequency Power 42 dBmV

Viszont a logból visszaolvasva(nem nagyon voltam itthon),így is sokszor volt MTA:Reset.

Hajdúszoboszlón is D3-as csomagokat hoz ki. (6,15,25,50) Pedig pár nappal ezelőtt ott is még csak a sima S,M,L csomagokat hozta ki.

(#14615) kabelmania27 válasza DjMedian (#14614) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Jó jelszint értékeid vannak. Powerlevel, SNR tökéletes, adási 50 alatt van:)
Kíváncsi lennék, hogy 6megához is már d3 modemet adnak az újaknak vagy még d2-t.

(#14616) DjMedian válasza kabelmania27 (#14615) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Sztem amíg van raktáron működő D2-es modemjük,addig azt szórják ki. :D

(#14617) kabelmania27 válasza DjMedian (#14616) üzenetére

kabelmania27
(őstag)

Lehetséges:D
Kíváncsi leszek, hogy a szolgáltatásfejlesztésre kiírt településeken a júliusi csatornakiosztás változást követően milyen új csomagokat fognak bevezetni.

[ Szerkesztve ]

(#14618) DjMedian válasza kabelmania27 (#14617) üzenetére

DjMedian
(újonc)

Sztem ahol elérhetővé válik a digitális TV szolgáltatás,ott a netszolgáltatás is át fog állni D3-ra. De ez csak a saját fikcióm. :D

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Fibernet/Invitel kábelnet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.