Új hozzászólás Aktív témák
-
Travelos
őstag
válasz
Blaymoira #362 üzenetére
1. Értem, köszönöm. Tehát akkor ez a fajta számla igazán aktív kereskedésre nem való. Azt is olvastam tegnap valahol, hogy az eladás után az összeg nem lesz azonnal jóváírva, csak a T+1 napon. Hosszútávú befektetésekre viszont nagyon jónak tűnik a 15% adókedvezmény miatt, pl. ETF-ek. Ami még kérdés nekem, hogy a TBSZ-en a műveletek költsége a főszámláról lesz levonva, vagy valamennyit rá kell hagyni a devizaváltás, kereskedés és számlavezetési költségek miatt? Magyarul a TBSZ-en az elérhető teljes összegre kiadhatom a megbízást vagy nem?
2. Lehet nem jól fogalmaztam. Nem simán az order type-nál levő megbízásról beszélek, ott nyilván látom a STOP LIMIT típusút. Hanem pl. egy vételi megbízás során alul van olyan, hogy ATTACH ORDERS, ahol a STOP LOSS résznél megadható egy érték, aminek elérése esetén azonnal zárja a pozíciót. Itt csak piaci áras megbízás van a Client Portálon, nincs Limit áras. A mobil alkalmazásban meg van azért. Ez állítható valahol? Nem nagyon találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest