Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Andralin

aktív tag

Sziasztok!

Számlanyitásban szeretnék segítséget kérni. Szeretnék nyitni az IB-nél egy TBSZ számlát, lehetőleg még most, sebtiben, hogy dec. 31-ig kihasználjam az első, gyűjtőév lehetőségeit és januártól már ketyegjen az 5 éves lekötési időszak.

Az a helyzet, hogy a munkám miatt nagyon sokat vagyok külföldön, otthon keveset tartózkodok. De Mo-n élek, adózok, stb. Jelenleg éppen Hollandiában vagyok kiküldetésben és egy hét múlva megyek csak haza.

Tegnap délutan megnyitottam az IB számlát a laptopom böngészőjén, el is indítottam az első pénz beutalást rá, de a legvégén azonosítást kér és dokumentum feltöltést, melyhez okostelefont kellene használni és bekapcsolni a helymeghatározást, hogy leellenőrizzék, hol tartózkodok. Azt is írják, hogy a javasolt a megadott otthoni lakcímen vagy a munkahelyi címen tartózkodva megtenni ezt.

Itt most akkor hogyan tovább? Nyugodtan csináljam meg az okostelefonos ellenőrzést és ha rákérdeznek, miért Hollandiából csinálom, magyarázzam el nekik, hogy itt vagyok most kiküldetésben? Nem lehet ebből gond?
    Vagy nagyon cinkes a dolog, csalásra gyanakodhatnak és lehet meg sem nyitják a számlámat? Lehet, hogy innen nem kellene megcsinálni ezt az ellenőrzést, amíg haza nem megyek?

Ráadásul tegnap délután pár óránként küldözgetnek e-mailt, hogy fejezzem be az ellenőrzési eljárást.

Ti mit javasoltok? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Új hozzászólás Aktív témák