Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok, egy kicsit fura kérdésem lenne, de mostanában eszembe jutott, és szeretnék tájékozódni és asszonyt is edukalni.
Tehát jelenleg mindenféle befektetés az én nevem alatt fut, TBSZ IBKR-en van és a következő években is csak itt tervezek tevékenykedni. Hogy ne bonyolitsam túl az életem, ez maradna is így, úgyis én kezelem a pénzügyeket.
Viszont... Nyilván a következő 50 évben nem tervezném, de mi van akkor ha velem történik valami? Konkrétan elhalalozasra gondolok.
Ilyenkor az IBKR-en lévő dolgokkal mennyire bonyolult az öröklés? Kell tudniuk a hozzátartozóknak hozzá részletesen az információkat? Lehet olyan veszély hogy nem tudnak majd hozzájutni és megörökölni?
Ha valaki tudna segíteni hogy ilyen esetben mik teendők vagy mi a folyamat azt megköszönném.
Nagyon nem szeretném hogy most epitgetve a családom pénzügyi jövőjét, egyszercsak ilyen miatt padlóra kerüljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest