Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
nekem is ilyen erzesem, gondolatom, megfigyelesem van
...talan nem is "kamu tözsdének" hivnam, hanem kereskedesi felületnek, ami ahogy irtad megy; ha ott adok be vételit, elöbb utóbb egy masik, valos kereskedesi lehetösegü felületen megvalósulhat, "felfigyelnek" (a robotok es "Franz a parkettröl" :-), es ha olyan az ár, akkor rámennek..aztan adodik a kerdes: az IB min. jutalek 1.25 vs. pl. 3€ a Xetran különbsege hogyan viszonyul a gettex-en elerhetö picit magasabb árból adódó különbseghez az epp aktualis veteli összegnél, darabszamnal;
az 1.25€ az 2500€-nak, a 3€ meg 6000 €-nak a 0.05%-a
..meg persze ki hanyszor es mennyivel kereskedik, hogy az igy adodo 1-2 € különbseg (mert szerintem ilyesmi adodik többnyire) mennyire szamit
van olyan, aki Xetran szokott kereskedni ? en nagyobb összegnel mar adtam be ott es akkor a https://www.boerse-frankfurt.de/xetra-realtime oldalon ténleg lattam a sajat ajanlatot élöben
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows 10
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest