- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
nekem is ilyen erzesem, gondolatom, megfigyelesem van
...talan nem is "kamu tözsdének" hivnam, hanem kereskedesi felületnek, ami ahogy irtad megy; ha ott adok be vételit, elöbb utóbb egy masik, valos kereskedesi lehetösegü felületen megvalósulhat, "felfigyelnek" (a robotok es "Franz a parkettröl" :-), es ha olyan az ár, akkor rámennek..aztan adodik a kerdes: az IB min. jutalek 1.25 vs. pl. 3€ a Xetran különbsege hogyan viszonyul a gettex-en elerhetö picit magasabb árból adódó különbseghez az epp aktualis veteli összegnél, darabszamnal;
az 1.25€ az 2500€-nak, a 3€ meg 6000 €-nak a 0.05%-a
..meg persze ki hanyszor es mennyivel kereskedik, hogy az igy adodo 1-2 € különbseg (mert szerintem ilyesmi adodik többnyire) mennyire szamit
van olyan, aki Xetran szokott kereskedni ? en nagyobb összegnel mar adtam be ott es akkor a https://www.boerse-frankfurt.de/xetra-realtime oldalon ténleg lattam a sajat ajanlatot élöben
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest