- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Igazából (tekintve a mobil proci árakat) inkább elméleti szintű a kérdésem. Legalábbis bolti proci biztos nem kerülne bele, csak ha valahonnan olcsóbban tudok szerezni.
Igazából az alaplap váltást szeretném elkerülni (mert a windows licenszet sajnos már ehhez kötik, és nincs kedvem másik windowst venni - tudom be kell jelenteni hogy meghibásodott az alaplap és azért van a csere, de akkor azt bizonyítani kell szervizpapírral - ahhoz a macerához meg szintén nincs sok kedvem...) Bár lehet az a legjobb ha winfossal együtt adok túl a lapon...
Viszont ha már azt megteszem, akkor az egész gépet jó lenne cserélni, és egy teljesen új, kiegyensúlyozott konfigot összerakni. Az meg már túl nagy beruházás most hirtelen, ráadásul annyira még ez sincs lestrapálva... szóval megint meggyőztem magam a fejlesztés szükségtelenségéről..
Namind1 azért kíváncsi vagyok hogy az elmélet műxik-e! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest