Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder
tag
válasz
Gábor vitéz #868 üzenetére
Szia az az igazság hogy ahogy én tudom a dual magos procik nem menek azért minden 865-ös lapba a p5p800 ból is csak az SE verzioba mennek.
Hogy átalakítóval mobil proci mit csinálhat azt ne tom de szerintem nem biztos hogy anyira jó lene ha még működik is de szerintem nagyon kiss eséjt látok rá hogy mennyen rendesen.
Szerintem olyan megoldások vannak:hogy hagyod az egész géped ahogy van, ugyis nagyon megszeretted és ha ugy gondolod hogy nem nagyon kell az uj proci,de ha mindenfélekép kevesled akkor viszont vagy veszel egy p5p800 SE alaplapt és bele egy procit és nem kell új VGA, ram, vagy lecseréled az egész gépet ami azért elég húzós tud lenni anyagiaban.
Én személy szerint nem szeretem az ''öszvér'' megoldásokat nem mindig célra vezetőek.
Szerintem nem biztos hogy olcsóban lesz ha veszel átalakítót meg mobil procit.
És szerintem nagyon kicsi rá az esély hogy müxeni fog (de ez nem biztos csak az én elgondolásom)
Kiváncsian várom én is a többiek véleményét!!!!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest