Új hozzászólás Aktív témák

• D600

tag

válasz Alvin_ti4200 #792 üzenetére

Semmi különbség elvileg. Ugyanúgy Pentium D proci. Hagyjatok már ezekkel a Dx20-as procikkal kell a halálnak! Gondolod visszalépnék a 930-ról? Fogdostam és nem veszélyes, igazából fogdosnom sem kell, mert egy hőmérő rá van rögzítve és 36 fok volt eddig max. Nem hinném, hogy ez forrósodás. Lehet a giga, meg a többi gyártó lapjai trágyák, de az asus lapjai mindig jók, valszín ezért nem melegszik annyira. Ha valakinek meg melegszik picit, akkor rögzít rá egy mini ventit, ennyi.
    :F Nem teljesen értem ezt a melegedést amit írtok, mert már mások is olvasták itt és visszaírtak ilyet, így terjed a pletyka. Olyan lappal még nem találkoztam amelyiken az alaplapi vezérlő(északi híd) nem volt meleg. Sőt ventivel szereltek is voltak, akkor ha már ott gyárilag felszerelték mennyire melegedhetet!?!? Már pedig volt már szerencsém minden gyártmányhoz, legalább 30 alaplapot rágtam át az utóbbi években. Ez egyáltalán nem újdonság, inkább csak felfújt dolog valaki által, a többiek meg csak terjesztik a hülyeséget. Nekem pont ellenkező a tapasztalatom, hogy az intelnek igaz drágább, de gyengébb és hibás chipkészletei vannak. Az nVidia nálam ebből etalon! :C :C Ők már eleget bizonyítottak nálam, hogy tudnak.
    Látod ennyi mindenben jobb a 9xx, mint a 8xx. Nem régen vitáztam itt valakivel, hogy érdemesebb venni a 9xx-et, mint már a 8xx-re kiadni. Páran azt magyarázták, hogy nincs semmi előrelépés, meg minden. Mégiscssak nekem volt igazam és jó az a 9xx???!?! :DD

Alvin amúgy is látom AMD-d van, honnan a nagy Intel D9xx tapasztalat?

Új hozzászólás Aktív témák