Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syron
tag
Az akinek válaszoltam mint olvastad nem zavarja cucc ára. Én azt mondtam ''időtállóbb'' és ez igaz is D940 D950-hez képest amit venni akar mindenképp. Az ember nem azért vesz meg valamit mert az jár a fejében (vajon holnap mennyit fog érni?mennyiért fogom tudni eladni?)hanem mérlegeli az igényeit és lehetőségeit. A számítástechnika gyorsan fejlődik [link] nem nagyon lehet sőtt talán nincs is értelme mindíg naprakésznek lenni. De ha mindíg várunk, hogy ujabb jön akkor nekünk egyre régebbi és a programok fejlődésével egyre gyengébb gépünk lessz. Nem azt mondom hogy rohanjon mindenki és vegye meg a legjobbat, pláne azonnal dehogy de nem mindenkinek kell a 4 mag, mint írtad ''átlag felhasználónak több, mint elég''. Figyelni kell az árakra ez nem kérdés, az intel most 2 évente hozza az új csipeket tehát 2 évente elavul a gép és felét fogja érni.
Ez az én véleményem, ezen nem veszün össze. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez az én véleményem, ezen nem veszün össze.