Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
ezért kell víz..(semmi kárörvendés nincs bennem) csak az a fránya 130W plusz a tuning!
Milyen házad van?
tudom,h régi motoros vagy,de én "házmeleg" vagyok,hogy finoman fejezem ki magam és gyakran cserélem van tapasztalatom,mert mindegyiket használom min 1-2 hónapigszerintem nem jó tuningnál az energiagazdálkodás!
de 141 Wattot eszik éppen konnektorból 10 Google ablakkal(1 youtube)+ 12 program!(VLC,Aida,Tor rent,stb..)
és nincs kikapcsolva a gépem 2 napja!(igaz alapon a gép,no tuning,mert mindennapokra így is sok) -
MPowerPH
félisten
Lehet azt szerelni, csak ugy kell a rendszert osszerakni. En alaplapot es cpu-t ugy csereltem, hogy a vizhutest nem bontottam meg. VGA es a cpu blokk csak felre volt kotozozve. VGA cserenel persze szivas van, akkor igaz csak reszben, de le kell engedni a rendszert, majd utana legteleniteni. Az ido, de legalabb nem cserelgeted a VGA-t minden honapban.
-
Redbull941
tag
Én SCYTHE Ashura-t használok, elég jó. Játékok alatt 55-60fok (4.2ghz) az szerintem okés
Másra nem használom, játékra meg nettre
Ez az egy venti van a gépbe, semmi több, igaz nincs is fent még mindig a gépház oldala, mert ugye nem fért be a hűtő, úgy hogy így használom, majdnem fél éve, de egyszer sem fagyott ki túlmelegedésért
(tesztek alatt igen, de normál használatnál nem
)
-
korion
senior tag
nem biztos hogy befér!!!
milyen lappal lesz?
én a vizet ajánlom,de a ház oldalába kell még egy venti ami chipsetet hűti!
lehet ezért cserélem le a D900,pedig imádombár vettem egy infrás thermométert,így velem nem cseszik ki az érzékelő!(csak mert egyfolytában 100C mutat!)
délután körbemérem hogy hol a legmelegebb! -
woros
őstag
Az enyém 4.37-et megy 1.25V-n 1.9V VCCIN realbench 2.4 egy óra stabilan, de ebből a feszből még lehetne faragni, csak ráálltottam hasraütésre, viszont a 4.5-hoz bekér 1.32-1.33-at 2.0V VCCIN mellett, ez alatt kékhalál.
Ramok 2800-on még elindulnak 1.00 strappal, de ez felett csak 1.25-on mennek. -
MPowerPH
félisten
"ne ragadjon rajtam a lap jövőre vagy az után."
Na igen, ha masert nem, akkor ezert jobb az OC Socketes. Eleg koztudott dolog ez, igy annyira nem is kapkodnak a sima socketesekert, foleg ha elotte valaki utanajar. De ha nem lesz memoria OC, akkor folosleges lenne +20k -t beleolni, mert igazabol csak ott van hatasa.
hpeter10: It's Christmass.
Az SLI is OC Socketes?
-
MPowerPH
félisten
Itt az OC Socketrol egy iromany, ez csak az Asus lapokat vesezi. Azota a Gigabyte is csinalt sajat OC Socketet, majd az MSi is.
Ha van folos penzed, akkor nezd meg az X99 Pro -t. Egyebkent nem ertem, hogy a -Pro mikent lehet olcsobb, mint az -A?!
Bar ha az USB 3.1 kell Neked, akkor ez is kiesik.
-
MPowerPH
félisten
Nem akarsz memoria OC-t? Mert ez a lap nem OC Socketes.
Annyibol lesz mas, hogy ha fel is tudod a ramokat huzni mondjuk 3000-re(ami nem kizart), nem lesz ertelme, mert az uncore korlatos kb. 3400MHz-nel, igy visszafogja oket.
Egyebkent ertem a valasztasod okat, a 72k -s lap tenyleg nem draga. Es akkor OC Socket hianyaban nem kell gyors memoriara sem kolteni. A kov. lap, amit erdemes lenne megvenni, es OC Socketes, az 23k -val dragabb Ipon -on.
hpeter10: X99-A 28k -val dragabb Ipon -on.
Azert az szamit szerintem.
-
MPowerPH
félisten
Ahogy Akoska is irta, a 4.5Ghz is siman kellene menjen. Nekem az elozo tudta a 4.6GHz-t is 1.3v alatt, es egy atlagos darabrol van szo. Egyebkent a maximum adhato fesz 24/7-re 1.35v, de velemenyem szerint jobb 1.3v-n maradni.
Nem kell valakinek 3000-es CL15 -os(CL14 -en megy) Corsair memoria?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged