- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #7156 üzenetére
"ami igen, ott a GPU maga is fika mar a komolyabb dolgokhoz" - sokáig én is ezt gondoltam, és lehet, hogy most mondjuk spec pont így lesz...
De a GTX950-em sebességre még bőven jó volt, miközben a kevés VRam miatt már el sem indulgattak a játékok, vagy csak pocsék textúra minőséggel.
Ok, az is igaz, hogy relative alacsony felbontásban játszottam vele, egy nagyon erős proci volt mellette ahhoz képest amihez képest eredetileg kitalálták de akkor is ... ha lehetne külön memóriát tenni a VGA-ra mint az alapalpba, akkor szerintem elég lett volna +2-4GB-t rátennem, és még egy pár évig ellettem volna vele.Hát az igazán nem sok érte. Kár, hogy a lapok mostanság drágulnak
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VGA kibeszélő offtopik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tomato firmware
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő