Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
"ami igen, ott a GPU maga is fika mar a komolyabb dolgokhoz" - sokáig én is ezt gondoltam, és lehet, hogy most mondjuk spec pont így lesz...
De a GTX950-em sebességre még bőven jó volt, miközben a kevés VRam miatt már el sem indulgattak a játékok, vagy csak pocsék textúra minőséggel.
Ok, az is igaz, hogy relative alacsony felbontásban játszottam vele, egy nagyon erős proci volt mellette ahhoz képest amihez képest eredetileg kitalálták de akkor is ... ha lehetne külön memóriát tenni a VGA-ra mint az alapalpba, akkor szerintem elég lett volna +2-4GB-t rátennem, és még egy pár évig ellettem volna vele.Hát az igazán nem sok érte. Kár, hogy a lapok mostanság drágulnak

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Akvarisztika
- Milyen videókártyát?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest