- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- 180 Hz-es, ultraszéles ViewSonic monitor a belépőszinten
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
MasterDeeJay #7035 üzenetére
Köszi, sikerült aktiválnom. Már mikor írtad, akkor olvastam, csak most a napokban volt időm vacakolni vele. Érdekes módon benchmarkok alatt szinte semmi különbség, viszont játékok alatt kimondottan érezhető a javulás. Pl. AC Valhalla game bench szinte ugyanaz az eredmény, game alatt viszont stabilan min.10 fps plusz. 4K ultra beállítás mellett eddigi 60-68 fps. min. 72-80-ig emelkedett.
Másik érdekesség, hogy az utóbbi időben nem emeltem a base clock értéket, mert ha egy lépcsőt is emeltem az nvme ssd nem 4X 3gen sebességgel ment, hanem csak 2X 2gen. Nem jöttem rá az okára, hagytam alapon, bár ment 104 felett is. Most gondoltam megnézem kicsit meghúzva mit megy így a gép, de már 100,5 nél lefagy. Amit azóta változtattam az a 1060-3080 csere volt kizárólag, illetve egy minőségi táp került a noname helyére. Ez nem tudom miért lehet. Amúgy meglepő hogy egy 5+ éves cucc milyen szépen megy még mindig. -
Czmorek
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #7035 üzenetére
Jól gondolom, hogy nvidia kártyából legalább 3000-es széria kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 4
- iPhone topik
- 180 Hz-es, ultraszéles ViewSonic monitor a belépőszinten
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő