Hirdetés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nagyon ugy fest, hogy valami BIOS bug lesz, legalabbis Toyone szerint. Viszont ez esetben nem ertem a dolgot. Elvileg meg sem szabadott volna mukkannia 125-os BCLK-val a cuccnak. Es ahogy visszagondolok, ketszer elment az egerem is, ami abszolut arra utal, hogy tenyleg csak a BCLK-t emeli. En naiv voltam, ugy gondoltam/azt hittem, hogy az MSI hulye megoldasa ez, hogy nincs kulon Strap, hanem a 3 adott BCLK erteken nem a BCLK-t noveli. Programszinten kivitelezheto lenne, egy sima if ciklussal.
A mazlim, hogy ugy nez ki, mennek a ramok 3200-on CL16-ban. Azt nem tudom, stabilak e majd ezt is kitesztelem. Jo lenne tudni, hogy a Corsair milyen chippeket hasznalt ezeknel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Peugeot, Citroën topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi