- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- XMLTV EPG letöltő progi
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
MPowerPH #520 üzenetére
Nagyon ugy fest, hogy valami BIOS bug lesz, legalabbis Toyone szerint. Viszont ez esetben nem ertem a dolgot. Elvileg meg sem szabadott volna mukkannia 125-os BCLK-val a cuccnak. Es ahogy visszagondolok, ketszer elment az egerem is, ami abszolut arra utal, hogy tenyleg csak a BCLK-t emeli. En naiv voltam, ugy gondoltam/azt hittem, hogy az MSI hulye megoldasa ez, hogy nincs kulon Strap, hanem a 3 adott BCLK erteken nem a BCLK-t noveli. Programszinten kivitelezheto lenne, egy sima if ciklussal.
A mazlim, hogy ugy nez ki, mennek a ramok 3200-on CL16-ban. Azt nem tudom, stabilak e majd ezt is kitesztelem. Jo lenne tudni, hogy a Corsair milyen chippeket hasznalt ezeknel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audacity - hangszerkesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest