- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #1425 üzenetére
En mar regen elfogadtam a velemenyedet. Nem is errol van szo... Mindenki azt gondol es azt vesz, amit akar. Csak Te allitottal dolgokat, amik szerintem nem alljak meg a helyuket.
Bar a fapadost tovabbra sem ertem, nemreg levezettem egy hsz-ben, es igazabol tovabbra sem latszik a fapados mibenlet. En csak annyit kertem, hogy indokold meg.(nem tetted, ezert csinaltam az osszehasonlitast)Tovabba senki nem akart nyulni a hardvereidhez, sot, azt se kerte senki sem, hogy a procidat rakd bele pl. az en Giga lapomba.(bar nem szennyezte volna be, csak eppen lehet az 1.19v helyett eleg lett volna neki 1.15v is, ami egybol az arat is megnyomta volna) En a vegen azt ajanlottam fel, hogy odaadom a nalam levo 5960X-et, es egy alkoholmentes sor tarsasagaban beteszed az alaplapodba, es megnezzuk abban mit megy. Tehat sem Giga lap nem kerult volna a hazadba, sem mas nem nyult volna a hardvereidhez. Itt megjegyezted, hogy miert is tennel egy a Tiednel rosszabb cpu-t a Rampage -be. Ezt nem tudtam ertelmezni...
En csak felajanlottam a procimat, legalabb kiderult volna, mi az igaz a tesztek es az allitasok erdejeben.Egyebkent meg vartam, hogy beszursz par tesztet magasabb orajelen is. Mert valamikor mondtad, aztan elmaradt.
jones965: Beszelgetunk. Mivel X99-nek nincsen kulon alaplapokra lebontott topikja, igy mindent itt lehet kitargyalni. Eleg szuk a kor, nem erne meg tobb topik ennek a platformnak. Ez meg szerintem siman on, hiszen hardverekrol beszelunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Küszöbön az androidos PC-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest