Hirdetés
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire jó vagy nem jó ötlet, de lehet érdeklődnék efelől a platform felől. Nekem konkrétan számítások futtatásához kellene és a cfd-online.com-on ezt javasolták még mindig, mondván, hogy ár-érték arányban jó platform, ha a lapot és procit 200-250euro alatt betudom szerezni. Most mindenki meg akar tőle szabadulni...https://www.ebay-kleinanzeigen.de-n tényleg sok van, de ez nem tudom, hogyan működik, honnan tudom, hogy egy eladó megbízható e. Itteni aprón Alaplapok_2019 szerintetek megbízható kolléga? Nála elvileg gariban cserélt lapok vannak jó áron(mondjuk ez nem túl bíztató...)
AM4-et is néztem ott dual channel miatt belefutnék, hogy elfogy a memriasávszélesség és hiába lenne több magom mint 6, időben nem lenne már jelentős különbség és feleslegesen fizettem a több magért. Mivel 64GB-ram-ra lenne szükségem, szintén gondban lennék AM4-en, mivel annyira nem kedveli a 4dimes rendszereket a platform, ha jól értelmeztem az olvasottakat.
TR4 itt már lenne quad channel, de mondjuk egy 1920x ami árban megfelelne nekem sem tud legjobb esetben 4,1ghz-nél többet allcore. Nem mellesleg 180k pluszba jövök ki, de legalább van garim.
X299, szintén jó lenne. De itt is 180k+ a költség és a gari is kérdés, hogy van e még.
Szóval a nagy kérdés, hogy szerintetek érdemes lenne e x99-be beruházni, első épített asztali konfigom lenne, de nem vagy tapasztalatlan. Mindig szerettem szétszedni, tuningolgatni a dolgaimat, ami volt. Mérnöknek készülök, ha nem is éri meg annyira(mert brand gépeket lehet venni készen sok maggal), de most már szeretném magamnak összerakni a konfigot. Ha van aki jártas építés, hűtés terén azoknak a tanácsát szívesen fogadnám.
Most első körben a vásárlás lenne a kérdés, honnan mit mennyiért? Garanciára van e esély vagy értelme?
Munkára lesz használva, de nem olyan, amiért fizetnek, sokkal inkább tudományos, experimental dolog. Emiatt szeretném a legtöbbet kihozni a konfigból. OC nagyon jó lenne 4.5ghz és legalább 3200mhz-es ramok.De ezt esetenként lehet több napon keresztl bírnia kellene, nagy terhelésen. Van erre esély?
Előre is köszi az inputot ha van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest