Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire jó vagy nem jó ötlet, de lehet érdeklődnék efelől a platform felől. Nekem konkrétan számítások futtatásához kellene és a cfd-online.com-on ezt javasolták még mindig, mondván, hogy ár-érték arányban jó platform, ha a lapot és procit 200-250euro alatt betudom szerezni. Most mindenki meg akar tőle szabadulni...https://www.ebay-kleinanzeigen.de-n tényleg sok van, de ez nem tudom, hogyan működik, honnan tudom, hogy egy eladó megbízható e. Itteni aprón Alaplapok_2019 szerintetek megbízható kolléga? Nála elvileg gariban cserélt lapok vannak jó áron(mondjuk ez nem túl bíztató...)
AM4-et is néztem ott dual channel miatt belefutnék, hogy elfogy a memriasávszélesség és hiába lenne több magom mint 6, időben nem lenne már jelentős különbség és feleslegesen fizettem a több magért. Mivel 64GB-ram-ra lenne szükségem, szintén gondban lennék AM4-en, mivel annyira nem kedveli a 4dimes rendszereket a platform, ha jól értelmeztem az olvasottakat.
TR4 itt már lenne quad channel, de mondjuk egy 1920x ami árban megfelelne nekem sem tud legjobb esetben 4,1ghz-nél többet allcore. Nem mellesleg 180k pluszba jövök ki, de legalább van garim.
X299, szintén jó lenne. De itt is 180k+ a költség és a gari is kérdés, hogy van e még.
Szóval a nagy kérdés, hogy szerintetek érdemes lenne e x99-be beruházni, első épített asztali konfigom lenne, de nem vagy tapasztalatlan. Mindig szerettem szétszedni, tuningolgatni a dolgaimat, ami volt. Mérnöknek készülök, ha nem is éri meg annyira(mert brand gépeket lehet venni készen sok maggal), de most már szeretném magamnak összerakni a konfigot. Ha van aki jártas építés, hűtés terén azoknak a tanácsát szívesen fogadnám.
Most első körben a vásárlás lenne a kérdés, honnan mit mennyiért? Garanciára van e esély vagy értelme?
Munkára lesz használva, de nem olyan, amiért fizetnek, sokkal inkább tudományos, experimental dolog. Emiatt szeretném a legtöbbet kihozni a konfigból. OC nagyon jó lenne 4.5ghz és legalább 3200mhz-es ramok.De ezt esetenként lehet több napon keresztl bírnia kellene, nagy terhelésen. Van erre esély?
Előre is köszi az inputot ha van!

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ELKELT-AMD Ryzen 7 9700X - 2 év gari
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- AMD Ryzen 9 7950X - AM5 - dobozos, hibátlan állapot
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest