- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
matteo_szg #251 üzenetére
Hát a CPU level up-al, ha használod, akkor elég felesleges lehet neked ez a CPU
Többet el lehet érni egy 3930K-val DDR3-mal, mint ha ilyen gyári marhaságokat használsz... Ne vedd rossz néven, de az ehhez hasonlóktól csak az "alapon használom, mert úgy is brutál" mondatokon szoktam jobban mosolyogni
Én ezzel dolgozom, és úgy éri meg a dolog, hogyha hozza azt a teljesítményt (amit hoz is egyébként, ha éppen működik rendesen) a R4E+3970X-el szemben, amiért ráköltöttem 1M-t...
De nem állok messze attól a döntéstől, hogy kivágom a fenébe, és veszek egy WS lapot egy E5-tel, ahol bár tuningolni nem is fogok tudni, nem is lesz rá szükség, mert alapjáraton ennek a konfignak a 2x-esét fogja hozni a 12C/24T, és stabil lesz akár 0-24 is, és ram hiba se lesz sose ECC-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest