- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
nullpoint #1805 üzenetére
Akkor hajra, bar ramondassal nehez lesz. A gond csak az, hogy a sajatoddal meg egy nyamvadt 4.8GHz-s Cinebenchet sem tudtal kesziteni, pedig elvileg az nagyon laza dolog.
Egy ilyen hirdeteshez jarnak kepek, es video.(sot, felajanlottam, hogy teamviewer-el maga is csekkolthatja, mert return nincs) Es igen, csak azt lehet garantalni, hogy a Giga lapban megy ennyit. Sas forumtars amit vett tolem 5820K-t, szinten mondtam neki, hogy 4.5GHz-t 1.23v -n tudja stabilan, de csak a Giga lapban tudom garantalni. Megvette a Giga lapot hozza, es tud is annyit. Szoval nem fuznek hozza tobbet.
A hutes meg mind1, igaz en epitett vizet raktam ra, ellenben ezen a frekin es feszen meg nagyon nem melegszik. Aki ezt hasznalni fogja, az ugyis potot rak ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest