Hirdetés
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ugy gondoltam, hogy cserelnek vele procit, meg kapna kp.-t ra. Csak mivel UK-ban elek, ez nem lenne olyan egyszeru. Csinaltam mar ilyen csereberet nem is egyszer.
Az enyemet is kinzom majd(meg kinoztam is), ne felj tole. Megjonnek a hidegek, akkor megkapja az 1.45v+ -t is, nyugodt szivvel.
Sot, a nitrozas is tervben van. Vegre itt a dewarom hozza, es nem kolcsonkert kannakkal kell okoskodni. Eddig nem mertem a sajat konfigjaimat nyustolni, 3-an vagyunk, kozosen vettunk Z87-et, azon gyakoroltunk egy 4690K-val. Valahol el kell kezdeni. Ha minden igaz, novemberre lesz VGA potunk is. Akkor mar csak a voltmodot kell megtanulni, es az is mehet.
Csak ugye mindenki dolgozik, korlatozott az idonk, es nehez osszeegyztetni. Meg meg a nyelven is csiszolni kell, mert egy lengyel es egy lett sraccal csinalom. Es egyikunk sem perfekt angol....
Egyebkent a srace is menne jobban, csak neki annyibol all a tuning, hogy level up, es Windows alatt addig emeli az orajelet bclk-val, amig stabil. Igy az eletben nem megy majd tobbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest