Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ugy gondoltam, hogy cserelnek vele procit, meg kapna kp.-t ra. Csak mivel UK-ban elek, ez nem lenne olyan egyszeru. Csinaltam mar ilyen csereberet nem is egyszer.
Az enyemet is kinzom majd(meg kinoztam is), ne felj tole. Megjonnek a hidegek, akkor megkapja az 1.45v+ -t is, nyugodt szivvel.
Sot, a nitrozas is tervben van. Vegre itt a dewarom hozza, es nem kolcsonkert kannakkal kell okoskodni. Eddig nem mertem a sajat konfigjaimat nyustolni, 3-an vagyunk, kozosen vettunk Z87-et, azon gyakoroltunk egy 4690K-val. Valahol el kell kezdeni. Ha minden igaz, novemberre lesz VGA potunk is. Akkor mar csak a voltmodot kell megtanulni, es az is mehet.
Csak ugye mindenki dolgozik, korlatozott az idonk, es nehez osszeegyztetni. Meg meg a nyelven is csiszolni kell, mert egy lengyel es egy lett sraccal csinalom. Es egyikunk sem perfekt angol....
Egyebkent a srace is menne jobban, csak neki annyibol all a tuning, hogy level up, es Windows alatt addig emeli az orajelet bclk-val, amig stabil. Igy az eletben nem megy majd tobbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Update 11.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő