- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Itt 2 hsz-t találsz tőlem: az egyikben leírtam, hogy milyen gépet vettünk mi (ez egyelőre laptopként üzemel, és a wintellel szemben meglévő előnyei felsorolásánál - ahogy a kollégák utóbb jelezték - kihagytam a hd audio passthrough-t, a SATA csatit és hogy nem usb-s az ethernet), a másikban pedig azt, hogy milyen CPU-kra keresnék rá a Hardveraprón, ha le szeretném cserélni a Wintelt. A listát kiegészíteném az N3050-es és az N3060-as CPU-val. Itt érdemes szétnézni: aminek a Celeron N-es sorozatból elég a teljesítménye, az a barátunk (ezekkel a procikkal relatíve sok, passzív hűtésű gépet találhatsz a neten).
Gyorsan hozzáteszem, hogy azért a Wintelt is nagyon jó vételnek tartom (nem véletlen nem cseréltem le egy kibelezett laptopra - a szívemhez nőtt, na!
).
Pl. itt egy N2840-es CPU-val szerelt gép: szerintem lejárt garival nem ér 40 ezret (új gép is van 60 ezer Ft körül 2 GB RAM-mal és 500 GB HDD-vel), de talán alkuképes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest