- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Philips LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Janaboy #2868 üzenetére
Én azt gondolom a Wintelről, amit itt írtam, a 2. bekezdésben. Azért szerintem az nagyon nem semmi, amiket a Wintel tud 25 ezer Ft-ért. Ha találok még egy olyan gépet, mint amilyet nemrég linkeltem ÉS eladom a kijelzőjét, akkor tudok 30 ezer Ft alatt nagyobb tudásra szert tenni, de egyben, boltban megvásárolva, a saját árkategóriájában szerintem, ill. a jelenlegi ismereteim alapján egyszerűen verhetetlen. Nekem pl. nem kell egyszerre 200 torrent (pár tucatnyival is simán megbírkózik a Wintel, de én annyit sem futtatok, messze nem), és a 12 MB/s hálózati tempója is elegendő a családi fotók és videók felmásolgatásához, továbbá médiaplayerből sincs szükségem 4K-s tudásúra, játszani pedig senki nem játszik rajta, tehát csak akkor cserélem, ha változnak az igényeim, vagy ha hasonló áron (esetleg egy kicsivel drágábban) tudok jobbat venni. Most annyi változott, hogy erre eddig csak a Z8500/8700-as mini pécék személyében láttam esélyt, most pedig néhanap ránézek az N2830/40 és N2910/20/30/40-es CPU-val szerelt, használt, de még garis laptopkínálatra is. De azért szeretem a Wintelt!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest