Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

No, mivel magyar boltban nem találtam megfelelő vastagságú hővezető ragasztót, (az tény, mondjuk, hogy nem is kerestem túl szorgalmasan), külföldről nem akartam rendelni, mert türelmetlen vagyok ez esetben, hisz míg nem jöttem rá, hogy 80 fokon fűt, addig nem is tudott érdekelni, viszont azután, hogy tudtam, baromira bosszantott, szal a padláson kerestem egy régi proci hűtőbordát, méretre vágtam, leszedtem ezt a lemezt, ami a procin meg a gpu-n ült, a hővezető ragasztót meghagytam, nem cseréltem le pasztára, (fogalmam sincs... hatékonyabb a paszta?) ráapplikáltam, jelenleg kipróbálás gyanánt oly módon, amit inkább nem osztanék meg veletek, rá van drótozva (szigetelést nyilván a dróton hagytam, mielőtt még bárki pánikolna).
    Alaphelyzetben 45 fok körül van most a proci (indulásnál ezelőtt, nálam már 50 fok fölött volt), chrome - youtube - 720p, 55-60 fok körül (80 helyett). Ki a franc gondolta, hogy ez a baj, mikor a tabletem vígan játssza chrome-al a 720p-s videókat yt-ról, s a vásárlás utáni hetekben azért teszteltem, 50-55 fok körül mozgott a hőmérséklet. Úgyhogy azon túl, hogy trehány módon ráhánytak egy acél lemezt a procira azt' csókolom, itt ettől függetlenül sem lehet minden rendben... (?)

Új hozzászólás Aktív témák