- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyomtató topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jól van, azért egy futószalagon sok esetben sok mindent gyártanak ezek a szorgos emberek, csak ha van reinkarnáció, nehogy egyszer Kínába szülessek.
Engem azzal sem lehetne felidegesíteni, ha ne adj Isten 35F van a Pipo-ban, mert a tabletemben is az van, s elvagyok vele. (DE, hát mint a mellékelt ábra mutatja nem az!) Lényeg, hogy a táp legyen normális! Elbírjon majd egy DVB-S2 tunerrel, bár ez utóbbi még kérdés, hogy belevágok-e vagy sem. No s arra a Windows licence-re is baromira kíváncsi vagyok, mert ha úgy van licence, ahogy a tabletemen, az kb. sz-rt ér. Kulcsot nem kaptam, a meglévő rendszerből kiolvasott kulcsot utána a gyártól közvetve elkunyermált telepítő sem fogadta el, szóval magyarul addig volt, amíg nem lett újratelepítve, addig valóban egy aktivált windows-om volt.
Csak érjen már ide, aztán bombázhattok kérdésekkel, igyekszem majd válaszolni... sosem vártam még ennyit egy csomagra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer PC garanciás alkatrészekkel I9-13900K / NVIDIA RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 2TB+ tárhely
- Új PC - i3-10105/8GB DDR4 RAM/256GB NVME
- Új PC - AMD Ryzen 5 3400G/8GB DDR4 RAM/256GB NVME/
- AMD Ryzen 7 5800X/Radeon RX 6800 16GB/2TB SSD/32GB RAM konfig eladó
- Ryzen 9 5900X/ Rx 5700XT/ 32GB RAM/ 1TB SSD/ 240Hz monitor teljes setup
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest