Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jól van, azért egy futószalagon sok esetben sok mindent gyártanak ezek a szorgos emberek, csak ha van reinkarnáció, nehogy egyszer Kínába szülessek.
Engem azzal sem lehetne felidegesíteni, ha ne adj Isten 35F van a Pipo-ban, mert a tabletemben is az van, s elvagyok vele. (DE, hát mint a mellékelt ábra mutatja nem az!) Lényeg, hogy a táp legyen normális! Elbírjon majd egy DVB-S2 tunerrel, bár ez utóbbi még kérdés, hogy belevágok-e vagy sem. No s arra a Windows licence-re is baromira kíváncsi vagyok, mert ha úgy van licence, ahogy a tabletemen, az kb. sz-rt ér. Kulcsot nem kaptam, a meglévő rendszerből kiolvasott kulcsot utána a gyártól közvetve elkunyermált telepítő sem fogadta el, szóval magyarul addig volt, amíg nem lett újratelepítve, addig valóban egy aktivált windows-om volt.
Csak érjen már ide, aztán bombázhattok kérdésekkel, igyekszem majd válaszolni... sosem vártam még ennyit egy csomagra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest