- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Jól van, azért egy futószalagon sok esetben sok mindent gyártanak ezek a szorgos emberek, csak ha van reinkarnáció, nehogy egyszer Kínába szülessek.
Engem azzal sem lehetne felidegesíteni, ha ne adj Isten 35F van a Pipo-ban, mert a tabletemben is az van, s elvagyok vele. (DE, hát mint a mellékelt ábra mutatja nem az!) Lényeg, hogy a táp legyen normális! Elbírjon majd egy DVB-S2 tunerrel, bár ez utóbbi még kérdés, hogy belevágok-e vagy sem. No s arra a Windows licence-re is baromira kíváncsi vagyok, mert ha úgy van licence, ahogy a tabletemen, az kb. sz-rt ér. Kulcsot nem kaptam, a meglévő rendszerből kiolvasott kulcsot utána a gyártól közvetve elkunyermált telepítő sem fogadta el, szóval magyarul addig volt, amíg nem lett újratelepítve, addig valóban egy aktivált windows-om volt.
Csak érjen már ide, aztán bombázhattok kérdésekkel, igyekszem majd válaszolni... sosem vártam még ennyit egy csomagra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo 3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest