Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz wwenigma #2111 üzenetére

Ha új helyre megyek ahol még nem jártam akkor azért rá szoktam pillantani a mapra hogy mégis mire számítsak. Volt olyan is hogy a közelben-távolban semmi sem volt, ott max. beküldeni lehet (bár túl sok értelme nincs, júniusban beküldött portáljaimat fogadták el a napokban, de lehet hogy oda soha az életben nem jutok el megint nyaralni. Lehet hogy feléd sűrű a map, nálunk elég ritkás, ráadásul ellenfél sincs sajnos, 1-2 havonta átutazik 1-1 és ennyi.
    Meg amilyen idióták vagyunk, szoktunk ritkán lakott területekre menni túrázni, meg szoktuk nézni hogy útközben van-e valami lehetőség.
    Ha nem nézed a térképet akkor nem te vagy az aki pl. nőnap előtt nekiáll pl. virágot rajzolni a térképre, de ez legyen egyéni szoc. probléma.
    Nem hiszem ogy a köcsögség szín függő lenne, mi is pl teljesen random választottuk annak idején, nem tudtunk az egészről semmit. A kékek is ugyanúgy lenyírják a guardian portáljainkat az utolsó napokban. Nekem eszembe nem jutott volna hogy valamiket azért jegyzetelgessek hogy tudjak vele köcsögölni. De ezeket a csalókat sem értem, a múltkor az orrunk előtt kékítették át sorban a portáljainkat, hétvégén, délután, a környéken sem volt senki, és olyan gyorsan haladt hogy autóval nem bírtuk követni. Velünk kib..zik, magát becsapja, elveszi a játék örömét (amúgy jókat szoktunk beszélgetni a srácokkal amikor erre jönnek foglalni), könyörgöm ez csak egy JÁTÉK!

Új hozzászólás Aktív témák