Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
amire ezt up-to-date allapotba hozod, kicsereled, felujitod, atepited kb 90+ megaforintba lesz....
annyiert lehet kapni par eve epult "jo" elrendezesut is, aminel max bedobalod a ruhaidat a szekrenybe
3-4 hete lattam itt a keruletben egy qrva jo hazat
110m2, lent nappali konyha meg egy dolgozoszoba, fent 3 szoba
pasztell szinek, modern konyha + furdo, hatso udvaron holland pazsit, bokrok, tujak, kurva jol meg volt csinalva az is
kert bal oldalan egy vese alaku medence, a jobb oldalan a kiulos terasz felteto alatt jacuzzi, kertigrill.... 94misi
isminek atkuldtem este, masnap delelott mar nem tudta megnezni a linket, mert addigra eladtak
azt nem tudom miota volt fent eladokent, de amikor lattam, onnantol fel nap mulva mar nem élt a link, de ezt sokaig tuti nem kellett hirdetni ennyiert
itt meg ha megnezed a kepeket, a hatterben a fakon sincs semmi levelzet, azaz vmikor a telen csinaltak
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Roborock S5 Max
- Használt iPhone 14 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest