Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• karikusz

tag

Én már teljesen megbántam a vásárlásomat. :( Olyan szinten felbosszantott már a telefon, hogy az már nem is igaz. Soha nem mókoltam a telefonjaimmal. Mindegyiket bekapcsoltam, és tudta amit a specifikációban leírtak. Igaz lassabban mint az ember várta volna, mert szinte mindig a megjelenéskor vettem meg, de legalább nem kellett semmit mókolni vele.

Jelenleg ott tartok, hogy szerintem az összes rom volt már fent rajta.

1.0.1; 1.0.3, 1.0.3 ultimate; 1.0.4 (OTA és FLASH); 1.0.4 ultimate.

Elvileg a GPS hibáját javítani tudtam (ezt még élesben nem teszteltem de holdat legalább már lát offline módban is)

Az 4-es verziók teljesen kilőve, mert magától újraindul, ha hozzányúlok a telefonhoz (hívás fogadás, hívás indítás, menü....mindegy neki).

A 3-as verzió ugyan úgy mint az 1-es verzió ha 15%-alatti töltöttségnél szakadozik a töltöttség szinte 3-6 másodpercenként (ami nem hiszem, hogy jót tesz a telfonnak sem és az akksinak sem) ennek fényében dobálja fel az ablakot és csipog mint a veszedelem, hogy az akkufeszültség alacsony. Az az egészben a legérdekesebb, hogy próbáltam, hogy kikapcsolom, majd be. Ekkor egy olyan érdekességet produkál, hogy 2 másodperc alatt feláll a rendszer, szóval valójában ki sem kapcsolt normálisan.
    Most meguntam az állandó csipogását kikapcsoltam és az akksit levettem. Mikor vissza tettem 14% töltöttségből 19%-lett. Most már legalább nem csipog, de nem vicces ez a túra. :(

Erre valaki olvasott vagy tud valami megoldást? (tegnap az 1.0.1 volt fent most az 1.0.3 innen letöltve:[link]

Ha jól emlékszem akkor azért cseréltem először a romot, mert csak 87%-ig töltötte az akksit a telefon. (ez megmaradt az 1-es és a 3-es romoknál a 4-esnél normálisan tölt a telefon)

Köszi a segítségeket.

Új hozzászólás Aktív témák