Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
karikusz
üzenetére
nem szeretsz mókolgatni és nem kell a GPS-t hangolgatni, erre a "GPS-fix" romot ajánlod ami pont, hogy mókolgatott rom...
A 3 betűs nem mérvadó, mert tudomásom szerint saját gps motorja van és ráadásul full warez.
Amit leírtam az nekem működik az ingyenes programokkal (ráadásul waze kb 1000x jobb mint az igo
) és az android appok többsége is az alap gps szolgáltatást akarja használni, így ez szerintem fontos. Azzal egyetértek, hogy a gps teszterek (engineer ygps kivétel) sokat bekavarhatnak. Szóval nekem ez így jó és csak néhány alap dolgot kell beállítani, csak megosztottam, nem kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android játékok topikja
- Battlefield 6
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Jövedelem
- World of Warships
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vivo X200 Pro garanciális, számlás
- Xiaomi 13T 5G (8/256GB) Leica kamera, 144Hz AMOLED, Karcmentes/Szép állapot!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és az android appok többsége is az alap gps szolgáltatást akarja használni, így ez szerintem fontos. Azzal egyetértek, hogy a gps teszterek (engineer ygps kivétel) sokat bekavarhatnak. Szóval nekem ez így jó és csak néhány alap dolgot kell beállítani, csak megosztottam, nem kötelező.