- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- NVIDIA® driverek topikja
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
GPS fixes 1.0.8-as volt legutóbb fent. A play áruházból letöltöttem 2 játékot aztán visszajött a régi hiba, hogy újraindult magától a telefon. Először kezdtem a factory resettel, nem oldódott meg... majd újra raktam az 1.0.8-at, de akkor sem volt semmi hatás. Utána másik romot akartam feltenni de mindig hibát ír ki a flastool. A 3-as flashtool-szal felmegy az 1.0.3 meg a 4-es az 5-ös flashtoolszal meg csak az az 1.0.8-as gps fixes ami legutóbb lett felrakva. Már a Flashtoolszal csináltam egy formatálást is, hátha teljesen legyalulva jó lesz de semmi hatás. Ugyan úgy csak ez a 3 rom megy fel rá. a 3-4-nél ugye nem jó a GPS még így az kiesett az 1.0.8-cal meg újraindul magától a telefon. Szóval egy 8-nál frissebb verziót kell feltennem a GPS javítás miatt, de nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Revolut
- Hegesztés topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amerika kész lemondani a kormányról
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest