Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Hello mindenkinek

Egyik osztálytársamnak van Inew v3-ja, nagyon megtetszett a telefon, és olcsó is. Én is szeretnék egyet rendelni. Most jelenleg egy Samsung Galaxy S2-m van. De nagyon tanácstalan vagyok, mert nem tudom, hogy van-e garancia az Inew v3-ra!? Valaki kitudna oktatni? Nekem egy telefonos (apám jó spanja) azt mondta, hogy ha nincs rá garancia, ne rendeljem meg (a Galaxy S2-met eladnám hogy legyen ár pénzem) mert akár mi lehet az Inew-val, és akkor nem tudom sehova se visszaküldeni, és nem lesz telefonom. és akkor bebuktam az egészet
Meg hogy nem nagyon lehet megbízni a kínai telefonokban. Valaki kérlek szépen, tudna választ adni a kérdéseimre/kétségeimre? És amúgy honnan tudnék rendelni egy Inew v3-mat? Milyen oldalról?
Válaszotokat előre nagyon megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 512GB 98% Akku! Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 15T Pro 512 GB Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg hogy nem nagyon lehet megbízni a kínai telefonokban. Valaki kérlek szépen, tudna választ adni a kérdéseimre/kétségeimre? És amúgy honnan tudnék rendelni egy Inew v3-mat? Milyen oldalról?