Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Megérkezett tegnap a készülék!

A build-szám: cxq_v3_inew_v1.0.6 Ez mond valamit? Nem akarom romolni, csak úgy megosztom.
Nagyon tetszik, szép, könnyű, elegáns a készülék szerintem. Minideal-től érkezett DHL-lel, rootoltan, valami kínai superuser volt rajta, mikor letöltöttem a SuperSU-t, az automatikusan eltávolította azt. Meg van még valami kínai market szerűség (legalábbis annak néz ki). Feltöltött 100%-ig, azzal nem volt gond. Egyelőre egy normál T-s sim van benne, ma cseréltetem azt le micro sim-re, és megy be mellé egy vodás is. A T-ről megy a 3G szépen, nem dobálja a hálózatot, remélem a microval is jó lesz.Lenne pár kérdésem:
- hogyan készítek képernyőmentést? (Ha ezt megírjátok, akkor feltöltöm a képet a kernelről, romról, build-számról)
- próbálgattam a GPS-t, eddig nem sok sikerrel...
Mit ajánlotok? A hátlap rendesen rajta van, gondolom az a két kis érintkező belül, ami az antennát összeköti a vevővel. Mi kellene, hogy rábírjam a pozicionálásra?
- láma kérdés, de: a feladatkezelőt hogyan hozom elő? (amikor jobbra húzással bezárhatom az éppen futó programokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mit ajánlotok? A hátlap rendesen rajta van, gondolom az a két kis érintkező belül, ami az antennát összeköti a vevővel. Mi kellene, hogy rábírjam a pozicionálásra?