Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Megérkezett tegnap a készülék!

A build-szám: cxq_v3_inew_v1.0.6 Ez mond valamit? Nem akarom romolni, csak úgy megosztom.
Nagyon tetszik, szép, könnyű, elegáns a készülék szerintem. Minideal-től érkezett DHL-lel, rootoltan, valami kínai superuser volt rajta, mikor letöltöttem a SuperSU-t, az automatikusan eltávolította azt. Meg van még valami kínai market szerűség (legalábbis annak néz ki). Feltöltött 100%-ig, azzal nem volt gond. Egyelőre egy normál T-s sim van benne, ma cseréltetem azt le micro sim-re, és megy be mellé egy vodás is. A T-ről megy a 3G szépen, nem dobálja a hálózatot, remélem a microval is jó lesz.Lenne pár kérdésem:
- hogyan készítek képernyőmentést? (Ha ezt megírjátok, akkor feltöltöm a képet a kernelről, romról, build-számról)
- próbálgattam a GPS-t, eddig nem sok sikerrel...
Mit ajánlotok? A hátlap rendesen rajta van, gondolom az a két kis érintkező belül, ami az antennát összeköti a vevővel. Mi kellene, hogy rábírjam a pozicionálásra?
- láma kérdés, de: a feladatkezelőt hogyan hozom elő? (amikor jobbra húzással bezárhatom az éppen futó programokat.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mit ajánlotok? A hátlap rendesen rajta van, gondolom az a két kis érintkező belül, ami az antennát összeköti a vevővel. Mi kellene, hogy rábírjam a pozicionálásra?