Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
válasz
junkpod
üzenetére
1. Ha egy kicsit utána olvastál volna akkor tudnád, hogy a V3-nak a GPS-e net nélkül nagyon kevés embernek működött normálisan!
Látom te leragadtál a mobilnetnél, de arra már ismételten nem jutott energiád, hogy utána nézz, hogy egyes havi előfizetéses díjcsomagosoknak és feltöltőkártyásoknak nincs mobilnetjük alapból.

Mint nekem sem. Sőt az én díjcsomagomhoz nem is lehet rendelni (pár forint a perc díjam. Valamit valamiért.) De nem is vagyok rászorulva, mert ahol járok mindenhol van wifi, (Otthon, étterem, bevásárlóközpont...stb.) kivéve a kocsiban, de ott nem netezek, mert vezetek. De szinte minden mai munkahelyen van wifi is. Pl. az autószerelőmnek sem kell mobilnet, mert a munkahelyen is van wifi meg otthon is. Szóval teljesen felesleges.Itt le is zárom a témát, mert látom egy 20-évet még el nem érő kényszeres OFF-oló, kis írócska vagy, aki baromira nem azért írogat a fórumba, hogy másnak segítsen, vagy segítséget kérjen.
ON: A fentebb említett GPS fix-es firmware-rel szépen feltöltött 100%-ra az akksi, szóval nekem eddig nincs semmi hibajelenség a telefonnál vele!

Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Parfüm topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest