Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
válasz
junkpod
üzenetére
1. Ha egy kicsit utána olvastál volna akkor tudnád, hogy a V3-nak a GPS-e net nélkül nagyon kevés embernek működött normálisan!
Látom te leragadtál a mobilnetnél, de arra már ismételten nem jutott energiád, hogy utána nézz, hogy egyes havi előfizetéses díjcsomagosoknak és feltöltőkártyásoknak nincs mobilnetjük alapból.

Mint nekem sem. Sőt az én díjcsomagomhoz nem is lehet rendelni (pár forint a perc díjam. Valamit valamiért.) De nem is vagyok rászorulva, mert ahol járok mindenhol van wifi, (Otthon, étterem, bevásárlóközpont...stb.) kivéve a kocsiban, de ott nem netezek, mert vezetek. De szinte minden mai munkahelyen van wifi is. Pl. az autószerelőmnek sem kell mobilnet, mert a munkahelyen is van wifi meg otthon is. Szóval teljesen felesleges.Itt le is zárom a témát, mert látom egy 20-évet még el nem érő kényszeres OFF-oló, kis írócska vagy, aki baromira nem azért írogat a fórumba, hogy másnak segítsen, vagy segítséget kérjen.
ON: A fentebb említett GPS fix-es firmware-rel szépen feltöltött 100%-ra az akksi, szóval nekem eddig nincs semmi hibajelenség a telefonnál vele!

Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest