Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
noresz01
csendes tag
Sziasztok,
Tegnaptól én is INew V3 tulajdonos vagyok, ami nem ment zökkenőmentesen. Januárban vettem a fastcardtech-től, majd amikor megérkezett, nem tudtam bekapcsolni, visszaküldtem garanciában, majd hosszas várakozás után tegnap megjött. Kicsomagol, bekapcsol, és végre működőnek tűnt, de ez csak álca volt, tölteni nem töltött, csak úgy nézett ki, de töltőre dugva is folyamatosan csökkent az akku töltöttsége. Szétrobbanás, majd utánanéztem más fórumokon, és az alábbiak következtek.
1. Eredeti rom mentése MtkDroid-dal, nekem egy 1.0.6 volt fent, ezzel érkezett, ehhez előbb root-olás Framaroot-tal és MtkDroid-dal is.
2. új firmware vadászat, a chinaphonarena-n találtam ezt v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz, ez egy 1.0.8 módosított verzió, amit javítottak az official version cxq_v3_inew_v1.0.8-hoz képest
* Flash Version (Attached SP Flash Tool)
* Multilanguage version, magyar nyelvel
* Preferences – Czech language, ez annyit tesz, hogy cseh nyelven indul, de könnyen átállítható, legalábbis könnyebben mint az eredeti kínai
* Javított GPS Fix
* ROOT
* Gapps beépítve
* CWM
* Tested only version 850/2100 iNew V3, nekem egy korai szériás V4.0-ás fehér telefonom van, azon működikDownload: [link]
3. És ez alapján telepítettem [link]
Elég érthető, de a lényeg, hogy előbb a driver-eket kell felrakni, aztán meg SP Flash Tool-lal mehet a firmware. Biztos ami biztos én először nyomtam egy factory reset-et és wipe-ot.
Tapasztalat, egy nap használat után.
* stabil, gyors működés
* nekem megoldódott a töltési probléma, akku egy napot bír, Battery Calibration-nal kalibráltam is
* GPS pontos, gyors, az eddigi legjobb, amit Mtk-s telefonon tapasztaltam, de a biztonság kedvéért Mobileuncle Tools-szal megmozgattam, és EPO fájl letöltés, illetve használok egy kiegészítő programot, neve GPS Státus
* root működik
* Wifi megfelelő
* én még tettem rá egy Next launcher-t, mert az eredeti nem tetszett, az is működik
* USB-vel a PC-hez csatlakoztatva akkor látható a telefon memória, ha media eszközként való használatot választja ki az ember, de így remekül megy, így az SD kártyát is mutatja
* AOSP billentyűzetben alapból nincs magyar szótár, de ezt könnyen be lehet tölteni.Röviden ennyi, remélem tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- HA A JÓ ÁR SZÁMÍT! ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Motorola G86
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest