Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem V3-am van, asszonynak Zopo ZP700, így elsőkézből tudok nyilatkozni.
Én mindenképp a V3-at venném.
Kamera sokkal jobb az inewban. Zopo nehezebb, nem zavaróan, de érezhető a súlykülönbség. Szebb is az inew, de ez szubjektív.
Nekem 900-as változat van, 1.01-es rommal használom, ezzel érkezett, nem kellett babrálni semmit. Annyi hogy rootoltam 2 kattintással meg recovery ment fel az is pár kattintással, és utána már csak be kellett lakni..
Amennyi bug van benne azt már szinte észre se veszem, tehát a töltési ciklus szakaszos, de ez nem érdekel, naponta párszor felvillan párszor a kijelző magától, de ezt konkrétan leszarom, legalább látom hogy be van kapcsolva. GPS jól működik, navigációra mindig a telót használom. Telenoros kártyám nincs, ergo a telenoros bug sem érint. Nekem tökéletes a telefon, nem cserélem le jódarabig, és másik rom is csak akkor lesz rajta ha megjön a kitkat. Jó készülék a zopo is, de kettő közül az inew számít jobbnak, mivel az inewban vannak jobb hardverelemek,(pl kamera) illetve a zopoval megegyezőek (pl proci)..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest