Hirdetés
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Ha gyerek lennék, Te pedig ilyen kérdés feltevésével felsőbbrendűnek gondolod Magad a korod miatt, de én mégis tájékozottabb lennék, valamint a hozzáállásom is komolyabb, akkor az Neked már régen rossz lenne szerintem...
Érdekes, hogy ez csak Nálad jelentkezett értéknövelő tényezőként, még soha senkinek nem merült fel pluszköltségként a kitöltött CN22 vagy CN23, de biztosan velem van a probléma.
Nem vagyok agytröszt sem, de talán több ilyen ügyintézésen mentem már át, és nem kapok egyből idegbajt, és nem állok hozzá úgy, hogy soha többet nem rendelek Kínából, mivel ezek szerint alapvető tájékozódás nélkül tetted azt is. Részemről téma lezárva, mindenki más nevében köszönöm a sok segítséget, amit itt nyújtottál, mert ha nekik szólt, akkor ők ezzel biztosan sokkal előrébb jutottak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Parfüm topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vagyok agytröszt sem, de talán több ilyen ügyintézésen mentem már át, és nem kapok egyből idegbajt, és nem állok hozzá úgy, hogy soha többet nem rendelek Kínából, mivel ezek szerint alapvető tájékozódás nélkül tetted azt is. Részemről téma lezárva, mindenki más nevében köszönöm a sok segítséget, amit itt nyújtottál, mert ha nekik szólt, akkor ők ezzel biztosan sokkal előrébb jutottak...