Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lypen99
üzenetére
Sokkal élhetőbb lett vele a gép.
Szombaton került bele, egyelőre 3.2 Ghz-ig hagyom felugrálni.
Jelenleg 1.2 Volton van, szerintem menne neki kevesebbel is, de még nem kísérleteztem vele sokat, mert mindig használtam a gépet másra.
Akkus üzemidő kb változatlan a felhasználási stílusommal. 15-20 perc veszett el maximum, de ezt a fesz visszavételével vissza lehet majd hozni remélhetőleg.
Persze ha terhelem, jobban kajál, de akkuról, ha kell az idő, nem hagyom felugrálni, csak 1.2 GHz-re, akkor meg nagyon sokat megy. A T8300-nak limitált órajellel már nem nagyon volt ereje, ez vidáman használható még így is.
Került be egy Broadcom CrystalHD kártya is, úgyhogy ha filmezek, a CPU békésen legel, csak a kártya dekódol.
Az mondjuk bosszantó, hogy hiába állítottam be a böngészőm, hogy VP9 helyett H264-ben játssza a Youtube-ot, web alatt ez a dekóder már egyáltalán nem működik. Hogy ez a Win10 miatt van, vagy azért, mert a streamelt H264 bitrátája túlmutat a dekóder korlátain, nem tudom. De túl szép lett volna, ha még ez is működne, mint annak idején.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
lypen99
üzenetére
Off topic, mert nem ThinkPad hanem Fujitsu Siemens, de azon nekem legutóbb dremel-el kellett a csavarba menetet vágnom, mert egyszerűen akármivel próbálkoztam, minden elnyírta a csavart.
Semmilyen más PC-nél nem találkoztam eddig ilyennel, hogy ilyen vacak lenne a csavar.
Az is igaz, hogy ez egy 2003-as laptop volt, és valószínűleg sosem volt még szétszedve. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- sziku69: Szólánc.
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)