- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
válasz
Ron Swanson #114348 üzenetére
A kijelzőre tippet nem tudok, de 65 rugóért elég jó vétel volt.
-
lypen99
aktív tag
Vettem/értettem!
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok tudom van Hardverapro, de ott nem találok amire szükségem volna.
Valakinek nincs elfekvőbe egy T400-s hűtője?
Persze nem ingyen, csak van itthon egy fan hibás T400 és a gyerekeknek csak jó lenne tanulásra.Törölhető ha szabályt szeg a hsz-m!
-
lypen99
aktív tag
válasz
FoxiestFox #107480 üzenetére
A lényeg működik, öröm és bodottsag.
Azért elfogadnam azt a szörnyeteget. ;)
-
lypen99
aktív tag
válasz
FoxiestFox #107472 üzenetére
Azért nem semmi modding az azért aláírható.
Így mindennap useban érzed az előnyét?
Azért ha 90 fok a "teteje" akkor még szerintem elég jó. :))Azért elkellene már valami mindennapi használatban lévő noti, normális hűtéssel és normális üzemidővel.
Apropó a proci mennyire eszi az akksit?
-
lypen99
aktív tag
válasz
Pyttawrx #106618 üzenetére
Az stimm vidit is nézek most is, csak hát nehéz úgy szétszedni valamit ha a csavar konkrétan bele van barmolva...
Nem tudom hol vették, én is úgy kaptam azt mondták jó amikor láttam akkor is FAN erroros volt.
Most itt megnéztem, kapott egy kis porszívást is, de most konkrétan a ventit veszem (venném ki) csak hát van annyi gond, hogy a csavart bele barmolta akiktől vették. (Szakbarbár..)
-
lypen99
aktív tag
Üdv, helló urak.
Kérdésem lenne.
Adott egy T400-s ami valszeg Fan hibás lesz. (Mindent próbáltam, ami lehet de only FAN errort ír ki, pedig kapcsolásnál felpörög aztán leáll az egész gép és ki írja, hogy FAN error majd lekapcsol.)
Nincs e valakinek elfekvőben egy db vagy el e tudná e későbbre tenni?
Igen tudom, ott van a Hardverapró, de ott mire találok az is idő, így bátorkodtam feltenni a kérdést ide, ha persze maradhat.
Válaszokat előre is köszönöm!
Szép napot mindenkinek.
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy T400-s Fan Errorral.
Levettem a billt és azt láttam, hogy felpörög is meg nem is.Pörgettem ujjal elindult, de a hibát továbbra is kiírja.
Vehetek új ventit? Jó lenne költség mentesen megúszni, de félek csak ki kell cseréljem.
Vagy ötletek mi baja lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest