- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
-
dcsabi78
csendes tag
Szia!
Igen,az történt,amit leírtál.Semmilyen gombra nem reagált,bekapcsoló gombra sem volt hajlandó bekapcsolni hibernált állapotból.De bizonyos billentyűknél valami pittyegő hangot hallatott ebben a hibernált állapotban.Tápról lehúztam,visszatettem többször is,de akksi benne maradt semmi...végül akksit kivettem és egyből indult a gép persze azt írta a windows,hogy csökkentett illetve a többi módban javíthatom a hibát...nem javítottam
Most megy,de a lenovo-t ennél jobb gépnek gondoltam és főleg a ThinPadeket mintsem,hogy ilyen vacak problémákkal küszködjekkíváncsi leszek,hogy még egy hibernált állapot után,megint ez lesz?... -
HÁZIGAZDA
hú, jót kérdeztél, olyan rég állítottam be a saját gépemen, h már fingom sincs. ciki.
access connetions-t meg ilyesmit nem használok amúgy, csak a win7 gyári dolgait, ergo profil létrehozása nem rémlik régről sem, de majd beleásom magam. most azért kérdeztem gyors pánikban, mert van nálam egy x200 is, amit el fogok passzolni, és ha az x200s 3g modemje tényleg hálózatfüggő lenne, akkor inkább kicserélném (az x200-ban is van). de ezexerint erre semmi szükség, menni fog, ha újrahúzom a rendszert és beállítom rendesen.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
amargo
addikt
x évvel ezelőtt kellett gariztatnom egy gépet, gyakorlatilag nem is volt problémám vele, de ahogy vissza kaptam a gépet.. a fekete csavarok helyett teli rakták ezüst csavarokkal. Tudom ezen sokan átlendülnek. De bennem nyomot hagyott.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
zollí
csendes tag
mivel céges környezet, nincs munkalap, szerződés van a 2 cég között, aminek a részleteit nem ismerem és nem is érdekel....
hetente jön a kollega és hozza-viszi a hibás és javított cuccokat, nem is vesztünk vele össze és nem szoktunk anyázni, amikor ilyen dologgal találkozunk, kb csak nyomatékosan megköszönjük a precíz és gyors munkájukatcéges környezetben mégjobben előjön ez a "húzzun le még jobban a felhasználót" mentalitás, ami sajnos egyre elterjettebb Magyarországon
-
MrSealRD
veterán
Én ebbe a témába nem szeretnék nagyon belemenni DE, az a tapasztalatom általánosságban , hogy Magyarországon a "Örülj hogy kiszolgállak és megengedem, hogy nálam vásárolj nálam" típusú hozzáállás az uralkodó. Sajnos többnyire ezt élem meg. Míg külföldön az "Örülök, hogy nálam vásároltál és érez úgy mintha VIP lennél" az ami működik.
Nyilván kivételes esetek előfordulnak...Az általad korábban említett "elpártolsz tőlük, mész máshova" szellem jegyében én mondjuk egészen külföldig is mehetek és megvehetem ott és annyiért.
Szerintem a uniós meg globalizált világban azért ebbe belekötni, hogy hol veszem meg a terméket talán nem kéne...mert akkor ennyi erővel már abba is lehetne, hogy miért a kínai gazdasághoz járulnak hozzá azzal, hogy ott gyártják az itt forgalmazott terméket...felesleges ezzel foglalkozni.Veszel egy gépet X forintért, ami a gép+szervízszolgáltatás Y évre. Ezért fizetsz. Ha nem hajlandóak veled korrekt módon eljárni akkor az ügyfélkezelésük sz@r és nagyon sarkítva meglopnak mert nem azt adják amiért fizettél...
A labda az szerviz térfelén pattog, mert nem az ügyfél kezdi el hülyeséget azzal, hogy a jogosan neki járó szolgáltatásért befárad, hanem pont a szerviz...aki hülyének néz, terel, és a végén lehülyézi az ügyfelet.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
ro_bert17
őstag
Egyrészt nehéz elképzleni, hogy a TP brandet az aprókban kószáló pár darabos tétel izgat - a cégeknél fellelhető pár százas, ezres kontingensek mellett - a határon áttalicskázott mutyi piacbefolyásoló tényezőként.
Másrészt monnyuk az a renccer, ahol support szempontjából a lúzernek kell után járni, szakérteni, lelkesedni, az a renccer nem kell. -
zollí
csendes tag
igazad van, nem annak a hibálya aki visszahozza a gépet törötten, de a hozzáállása akkor sem tetszett... felnyitom a gép tetejét és kiesik az enter... erre mit lehet mondani?
"biztos így küldük el" pont ezért nem veszek új gépet, mert hiába garanciális, lóf...t sem ér.... a saját céges t61-et még úgy kaptam annó, hogy volt 5-10 centi holtjátéka a kijelzőnek, visszaküldettem, mikor megkaptam, nem volt holtjátéka, de össze vissza karcolták a tetejét és a keret is törött volt... 300e Ft felett volt akkor az ára és többszáz darab lett vásárolva a "kiemelt" lenovo szervíztől.... az a baj hogy a legtöbb helyen ilyen a hozzáállás...ha a sajátom lett volna, még a futárt is kinyúvasztottam volna aki így visszahozta....
-
audi100td
nagyúr
"elpártolsz tőlük, mész máshova"
Könnyen mondja ezt az akinek van ideje/türelme/energiája szervizről szervizre futkározni illetve közelebbről ismeri a különböző cégeket. Egy átlaguser nem igen tud mit tenni, nincs rálátása ezekre a dolgokra, meg nem mozog olyan körökben, hanem egyszerűen elkönyveli magában, hogy a lenovo-nak szar a szervizháttere és legközelebb mondjuk vesz egy latitude-ot.
lapa: +1
Én is maradok a használtnál, sőt 100k fölött semmit, vicc az egész.
[ Szerkesztve ]
-
lapa
veterán
"A szervizeket egy dolog érdekli, hogy az elvégzett munkát kifizesse neki a központ."
én nem értek a csavarhúzókhoz meg az esd strapok helyes rögzítéséhez, de ha én szervíz lennék engem az is érdekelne, hogy hozzám hozzák a gépet. nem behozott gépeken nem elvégzett javítást nem fizet ki senki. de ez valami hülye kapitalista attitűd nálam, szóra sem érdemes.
szerintem manapság már többszáz emberhez eljut az internet. a nem ügyfélbarát szolgáltatások jövőjéről nem sok jót írnak az álmoskönyvek.
hozzáteszem én még mindig inkább veszek két használtat féláron, mint egy új garisat.
-
Peter M
tag
Kezdjük nagyon túlragozni így offba teszem, lényeg:
Engedd meg, hogy a "vagy fogjál meg egy tűt és egy cérnát" megengedjem magamnak a Channel Manageres hasonlatot tőle volt hasonló hozzáállás. A Targusos javaslatot köszönöm, írtam nekik megvárom mit reagálnak.
"vásárolták a gépet szlovák cégtől" - Nem áll fenn DE tegyük fel HA így is lenne sajnos EUban élünk ami nem csak a pályázati pénzek elherdálásában mutatkozik meg, hanem az árúk szabad áramlásában és az egységesített fogyasztóvédelmi irányelvekben is.
"Lenovo szarul képviseli az egyik beszállítója garanciális ügyintézését" - Téged érdekel, hogy az Intel vagy az Nvidia miatt alaplaphibás a géped, NEM Te Lenovo gépet vettél, Lenovo támogatással. Usert abszolút nem érdekli és nem is kell, hogy érdekelje.
"ha leconsumerezik a workstationömet, felállok és elmegyek egy másik szervizbe"
- És itt álljunk meg, ezen én nagyon fennakadtam, Én mint User megírom a Mo központba, hogy érdemes lenne ezzel foglalkozni és kivizsgálni, un "minőségbiztosítási okokból" és erre kapom azt a választ, hogy kb ez náluk default. /és ezért pénzt nem sajnálva vettem helyszíni garancia kiterjesztést/A Support telefonos elérhetőségét és a lokalizált weboldalát ideje lenne rendbe tenni ezt kevés cég engedheti meg magának. (lenovo.com/hu, lenovo.hu... irreleváns információk, félinformációk, errora fut)
És akkor ezek után megkérdeznélek, hogy ilyen szintű hozzáállással ami engem ért a Lenovo Magyarországgal kapcsolatban és az IBM Business Partner és a Kiemelt Szerviz "szolgáltatásával" és "szaktudásával" az elmúlt 7-9 hónapban bizonyítja nekem, hogy ne használjam ki azt a 25-35% árelőnyt ami egy USA vagy egy UK beszerzés esetén fennáll?
Valóban én is csak bízom benne, hogy ez változni fog...
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
audi100td
nagyúr
Általánosan értettem garanciális ügyekkel kapcsolatban, az nem világos számomra, hogy a magyarázatod szerint miért a usereken veri le a lenovo az ilyen piaci problémákat, azaz nem nyújt megfelelő támogatást (általánosan, lásd pl. zsanércsere).
sutszi: miért?
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Most ha veszek egy használt notebookot németországból magánszemélytől mit zavarja a lenovo-t illetve miért lenne attól lopott, hogy én azt nem újonnan vettem? Világgarancia minek van egyébként? Lassan az apple-nél is jobb a support.
(#28932) stifi: "ami egyébként a szervizes szerint nem is munkaállomás, a W a kijelző alatt csak dekorációs célokat tölt be."
Ez azért eléggé epic fail kategória, nem tudom milyen mint ember az a szervizes, de hogy egy ilyen kijelentés nem éppen jó szakember benyomását kelti az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Peter M
tag
Stifi no comment,
Te kb a magyar lenovo channel managerével vagy egy szinten aki azt mondta, hogy elfogadott: ha a user mondja a szervizesnek mit kellene hogyan javítani egy munkaállomásnál, ami egyébként a szervizes szerint nem is munkaállomás, a W a kijelző alatt csak dekorációs célokat tölt be.
(de szívesen leírnám mind2 nek a nevét)Hogy ne csapná ki a biztosítékot amikor élünk egy országban ahol egy termék ha átlépi a határt olyan mintha meseföldön lenne. A vásárló rohangál a termékkel ha problémája van, örül ha szóba állnak vele és még jobban ha reagálnak is bőven garancia időtartalma alatt.
Lehet én vagyok elkényeztetve mint vásárló a Logitech, Atomic vevőkezelése miatt, vagy szimplán elvárom azt, hogyha megveszem egy gyártó termékét adott áron amit számlával tudok igazolni akkor a gyártónak az általa vállalt garanciális időszakra kérdés nélkül foglalkozzon az adott termék problémájával.
De biztos Én látom rosszul, a jótállás és a szavatosság ördögtől való dolgok...
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
audi100td
nagyúr
Amit itt leírsz nem épp valami userbarát felfogás, a lenovo hozzáállásával igen is komoly gondok vannak az utóbb néhány év óta. Az értékesítési helynek mégis mi köze van a lenovo support hozzáállásához? Nekik az lenne a dolguk, hogy szó nélkül intézzék az ilyen ügyeket, átlátható elérhetőséggel, stb, függetlenül attól, hogy ki hol vásárolta a terméket, világgaranciának ugyebár ez lenne a lényege, nem?
Illetve Ausztriában miért működik ez a dolog normálisan, nálunk meg nem?
[ Szerkesztve ]
-
-
MrSealRD
veterán
Én kb 11-16 USD tartományban keresem a leendő légkavaró berendezést...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Kösz.
Bár nem tudom lehet e hozzá köze, de kicsit nagyobb szögbe akartam nyitni a kijelzőt, és akkor volt a kikapcs. Szerintem már hülyeséget is belegondolok.
Amúgy párszor már eljátszotta, hogy minden jel nélkül kikapcsolt. Aztán néztem, hogy mi van . 2 hónap alatt kb 4-5 ször csinálta meg összesen. De aztán végül csak elindult.
----
Szétszedtem és megnéztem, de nagyon minimális por volt a ventilátoron és a lamellák sem voltak nagyon porosak. Csatlakozó szétcsúszás sem történt. Úgy néz ki szimplán csak megdöglött a hűtő.
Ideges meg azért vagyok mert mindezt úgy jelezte, hogy két rövid síp aztán "fan error". (Ugyanez csak hibakód nélkül az MB fail)
-----Nem tud valaki ilyen ventilátort olcsón?
Nem kell csilli-villi új legyen de azért ne legyen lehasználva sem.
15" és 14"-es ventilátora megegyezik?[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Fifi
őstag
Igen, ez megvan, de én elégedetlen vagyok és olyat szeretnék, mint amit postoltam: konkrét alkatrész FRU-val, szervizelhetőséggel stb, de amint látom ez az oldalátszervezés áldozatává vált.Bekapcsoltam, nagyon tetszik, sőt még a képernyőt tapicskolni is lehet ...
Akkumulátor Panasonic 1 ciklussal.Ez az első használt gépem, mit nézzek meg rajta?
Serial egyeztetés, garancia ellenőrzése, aksi állapota megvolt.[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Hali!
Igen, ezt az oldalt találtam meg én is:
Parts Detail fül -> Common service parts - ThinkPad T400s, T410s and T410siTehát ez nem konkrétan az én gépem, hanem a termékcsaládé. Régebben volt olyan, hogy a serial number alapján meg lehetett nézni, hogy a konkrét gépbe mit pakoltak.
Például ez az x201-em.[ Szerkesztve ]
-
!Overdose!
őstag
Nem jó hozzá Ez Ultrabay Slim, neked pedig Serial Ultrabay Slim kell. Nem tudom megmondani, hogy gyári-e. Az biztos, hogy ez is kék ledes, mint az utángyártottak, de van rajta FRU is.
Tim82: Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
Tim82
félisten
Nem lesz jó a caddy a T420s-edhez.
!Overdose!: én 12k-ért vettem ebay.uk-ról az Advanced Dock-ot, itthon Hardveraprón viszont 30-40-ért is szoktam látni és ahogy nézem, egy idő el is kelnek. Szerintem 20-25k-val jó áron kínálnád.
Szerk.: kiegészítve linkkel is.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Köszi szépen a válaszokat, hely szempontjából én is ilyen USAnotebook, Ipon, stb-ben gondolkodtam és most nagyon megnyugtattatok, tulajdonképpen jókat nézek, én is a T520-asokat néztem ki. SSD ráér utólag is, i7-ről ezt gondoltam, akkor a gatyánk se megy rá. Szuper, köszönöm szépen.
http://www.arrayoflilly.com
-
N.GÁBOR
aktív tag
Igen, elvileg itt lehet. Rámész egy sémára, pl a kiegyensúlyozottra. Ott van mellette kéken szedve, hogy séma beállításainak módosítása. Katt
Utána speciális energiaellátási beállítások módosítási az aksi telepet jelképező szimbólum alatt.Katt
A felugró ablakban megkeresed a processzor energiagazdálkodását, majd katt a jelre.
Utána a rendszer hűtési házirendje.
Itt pedig működés hálózatról: Aktív, passzívMay the force be with you!
-
lapa
veterán
azokat kéne csak lelőni, amik ébresztgetik a cpu-t (azaz cpu szerint csökkenőben sorrendezve a task managert néha felugrálnak a lista tetejére).
a 11-14w jó, de önmagában nem sokat mond. azért lényeges a minimum elérhető, mert azt össze lehet hasonlítani.
természetesen örök hála, bár ez inkább a leendő és jelenlegi tulajoknak adhat támpontot, nekem inkább csak érdekesség.
-
Fifi
őstag
... szóval nagy valószínűséggel refurbished
Köszönöm, így biztos nem e mellett döntök.
ragaszkodsz a t410s-hez?
Nem, de linux-ot használok és ott nincs optimus támogatás. Nem játszom, így nekem jó a 1080p-s filmet külső 24"-es monitoron megjelenítő intel vga is. Azt nem tudom, hogy az NVIDA BIOS-ban kikapcsolható-e teljesen, úgy, hogy áramot sem fogyaszt, mert akkor "elfér a gépben". A t420si-ből hiányzik nekem az eSATA, illetve az ExpressCard. Barátibb számomra a 16:10 képarány és a kisebb DPI. Az elől lévő fix 6 cellás aksi is kötöttség.
Méretben és súlyban közel azonos a két gép.
Árban a linkelt gép viszont verhetetlen!
Kérdés az, hogy hosszú távon mi jobb: az "olcsón" megszerzett gép vagy a felhozott negatívumok elviselése.
Ha nem akarok a portok terén kompromisszumot, akkor meg a t420 árban még mindig olcsóbb a t410s-nél, viszont vastagabb és nehezebb is. -
conan17
csendes tag
"Természetesen" már nincs, lakáscsere történt.
Igen a billentyűzet szlovák, de van készenlétben UK is, ugyanis egy T400 már van a lányomnál, abba terveztem a T400s WWAN kártyáját is átteni, de mivel gyorsan szabadult meg tőle az első tulajdonosa, lecsaptam rá. És ha ki van véve a HDD, akkor Linux live DVD-vel megyen szépen - én is mint sokan mások, híve vagyok az Ubuntu_10.04 LTS-nek.
Pozsonyban ahogy néztem a neten, kb. 10 szerviz van, ahol teoretikusan beadható és mivel még van rá gari, ezért gondoltam úgy megoldani.Nagy kár, hogy 1,8 inch HDD-t gondoltak ki bele annak idején.
Majd megírom mire jutottam és milyen volt a hozzáálásuk.
Köszönöm a gyors választ. -
Kbali
nagyúr
Nekem az UltraNav opcióban (ami Fn+F8-cal jön elő), külön checkbox van a két eszközre, de olyan opcióm nincs, hogy egyik sem. Külön-külön tudom kapcsolni, ill. mindkettőt, de olyat, hogy mindkettőt le, olyat nem tudok.
Érdekes amúgy, mert az előző beszerzéses szériában az ujjlenyomat olvasó nem külön progival működik, hanem a ThinkVantage beállítással, nálam meg valami UPEK driver van. -
spyduck
nagyúr
stifi: Leszedtem én is azt a hülye progit, most már hűt rendesen.
szerk: összességében még is csak kezedk megbarátkozni a géppel
szerk2: konkrétan nem tudom, h akkor miről beszéltek az ipon tesztben Amióta leszedtem a tpcf progit hűvös a gép és 40 fokos a CPU.....
Lehet ők is azt használták?[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Ezt a funkciót a tpfc tudja?
Bios frissítést próbáltál már? HP-nál is általában két fajta bios van. Az egyik a jobb hűtés a másik pedig kevesebb zaj miatt. Lenov-nál ennyire még nem mentem bele a témába....
Az a helyzet, h eddig a T60 tetszett a legjobban a Thinkpadok közül, majd az X200s-t fogom nyüstölni legközelebb, hátha megváltozik a véleményem -
Chaser
legenda
Tp fan kicsit felülírja a bios beállításokat, én már nem is rakom fel emiatt. Későbbre veszi úgy vettem észre a venti bekapcsolási idejét. Bár néha bios is megvárja míg cpu 60 fok lesz és csak akkor kapcsol be. Néha meg úgy látom mintha gpu-t figyelné. Nem tudtam még kiigazodni rajta. Ez T60-nál van, többi mókásságát nem ismerem. Az biztos hogy forrónak semmit se enged, mert akkor pörgeti addig a ventit amíg minden nem megy 48 fok alá.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
franc0
őstag
"nincs olyan fogalom, hogy bontott gép, csak olyan, hogy új meg használt. attól hogy ez bontott volt, még lehet új, szóval én ezt a vonalat nem erőltetném"
Így visszaolvasva erre még reagálnék.
A gép egyértelműen refurb (bontott fólia, hiányzó Win matrica a palmresten, hiányos matrica a dobozon, SSD nem a gyári, Type eltér a gép alján és a számlán). Erről sehol sem tájékoztattak, ergo jogosan érezhetem magam átverve.
De főleg: a webshopban és a számlán Type 2808CTO van, a gép alján pedig 2808CYG. Szerintem egyértelmű hogy nem azt kaptam amit kértem, ergo jogos igény a pénzvisszafizetés.
Vagy rosszul látom?ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
MrSealRD
veterán
-
franc0
őstag
Nem azt vettem.
Nem a doboz volt felnyitva, hanem a fólia amibe a gépet rakják.
A szubjektív elemekből nem indulnék ki. A lényeg hogy a gép sérült, a kijelző kávája a bal zsanér mellett eláll fél centire. Ennek hatására a műanyag fólia (amin a Lenovo és a T400s felirat van) elkezdett feljönni és ocsmány.
Az "örüljek neki hogy ennyiért megkaptam" kifejezést a jog nem ismeri.
Senki sehol nem írta le, hogy ez nem egy érintetlen, tökéletes gyári gép. Ergo nem azt kaptam amiért fizettem, ez tény.[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Sensei
aktív tag
Valamelyik külföldi oldalon olvastam, hogy a megadott súly az alapmodellre vonatkozik, de valószínű a te verziód fedi a valóságot.
Nem fogsz benne csalódni, főleg ssd-vel nem.
A masszívságáról pedig annyit, hogy maga a gép erős, merev, nem igazán lehet hajlítgatni, a kijelző viszont a vékonysága miatt sérülékenyebb, gyengébb lett, ezt azért már lehet hajtogatni, de hát valamit valamiért.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
Sensei
aktív tag
"jelenleg most ez a best buy t420s modell, az si-ből az s jelenti a slim-et (1,7 kg 24mm vékony)..."
Az 1,67-1,7kg az alapmodellre vonatkozik, ami szerintem nem is létezik . Az enyém ~20 gramm híján 2kg (igaz nem patikai mérlegen mértem , de kb. ennyi), azonban ez mit sem változtat a lényegen, ár/érték arányban nagyon jó gép.
Az "i" jelölés valóban csak a gyengébb CPU-ra utal, egyébként minden másban sima "s".
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
MrSealRD
veterán
Én nem riogattam a népet. Pont, hogy visszakérdeztem a riogatásra. De mindegy.
Akinek T61-e van, és lehetőleg WSXGA+-os a kijelzője, azoktól kérdezném:
1. A függőleges betekintési szög elég borzalmas?.Főleg alulról nézve, ha kicsit jobban hátrahajtom a kijelzőt.
2. A kijelző panel gyártási éve érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
bads1
aktív tag
Samsung 830 sorozat pl pont ilyen, és teljesítményben is alázós ahogy nézem, meg olcsóbb is mint az Intel azonos méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Hardcore café
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest