- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Én ebbe a témába nem szeretnék nagyon belemenni DE, az a tapasztalatom általánosságban , hogy Magyarországon a "Örülj hogy kiszolgállak és megengedem, hogy nálam vásárolj nálam" típusú hozzáállás az uralkodó. Sajnos többnyire ezt élem meg. Míg külföldön az "Örülök, hogy nálam vásároltál és érez úgy mintha VIP lennél" az ami működik.
Nyilván kivételes esetek előfordulnak...Az általad korábban említett "elpártolsz tőlük, mész máshova" szellem jegyében én mondjuk egészen külföldig is mehetek és megvehetem ott és annyiért.
Szerintem a uniós meg globalizált világban azért ebbe belekötni, hogy hol veszem meg a terméket talán nem kéne...mert akkor ennyi erővel már abba is lehetne, hogy miért a kínai gazdasághoz járulnak hozzá azzal, hogy ott gyártják az itt forgalmazott terméket...felesleges ezzel foglalkozni.Veszel egy gépet X forintért, ami a gép+szervízszolgáltatás Y évre. Ezért fizetsz. Ha nem hajlandóak veled korrekt módon eljárni akkor az ügyfélkezelésük sz@r és nagyon sarkítva meglopnak mert nem azt adják amiért fizettél...
A labda az szerviz térfelén pattog, mert nem az ügyfél kezdi el hülyeséget azzal, hogy a jogosan neki járó szolgáltatásért befárad, hanem pont a szerviz...aki hülyének néz, terel, és a végén lehülyézi az ügyfelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- Eladó HP Elitebook 830 G8, 16 GB RAM, 256GB NVME M.2 SSD, I5 1135G7, intel iris xe
- Lenovo ThinkPad T480 - i5 8350u/8GB/256GB SSD/HUN SZép állapot!!!Á++
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest