- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz Peter M #28929 üzenetére
hja igen, a channel manageres személyeskedést pedig külön köszi.. IQ-ban vagyunk egy szinten vagy magasságban, esetleg testsúlyban?
nem tudom mennyire ismered személyesen is őket, hogy véleményt alkoss róluk és "ledegradálj" a szintjükre, de szerintem nem szolgáltak rá.Nincs időm kedvesnek lenni!
-
stifi
senior tag
válasz Peter M #28929 üzenetére
az, hogy a Lenovo szarul képviseli az egyik beszállítója garanciális ügyintézését, szerencsétlen dolog. Ettől még a Lenovo nem fog lelkendezve segíteni a Targus termékeddel kapcsolatban, hiába van számlád meg van rajta Lenovo logo..
Sajnos itthon ez így működik, elhiszem hogy nem tetszik.Gondolom már kidobtad, de van mellé használati utasítás is, abban le is vannak írva ezek, hogy hol és kinél lehet érvényesíteni a garanciát. Én erre hívtam fel a figyelmed, bár igaz hogy idő szűkén nem az ügyfélszolgálatos arcom vettem elő, Te viszont a tipikus ügyfélarccal nyitottál, akit sehogy sem lehet megnyugtatni, mert biztos vagy benne, hogy mindenki hülye.
Csak segíteni akartam.
Nincs időm kedvesnek lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ukrajnai háború
- Proxmox VE
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest