- Dell notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gari24
tag
Az a baj h nem.
Lefut a telepítés és semmi......
Még az sem kínálja fel h indítsam újraArra gondoltam hogy eszközkezelőből kéne leírtani a win féle drivert és úgy megy is , utána dobja h csak akkor érvényes ha újraindítom.
Újraindúl -- és sír h nincs vga driver és gyorsan felrakja a win féle x600.t amíg feláll a rendszer.Nem tudom valahol letiltani ez az automatikus driver telepítést ?
-
-
kromatika
veterán
-
kromatika
veterán
nagyon szépen köszönöm a választ.most utána néztem teszteknek,és a t61 ben lévő proct erősebnek irják,a hp lévönél,.akkor biztos az abban lévő apu jobb a t61 lévö vga-nal. a ram terén et jó hir,azt hittem csak max 2x2 gb ig bövithető.a modbiosszal kifejezés mint jelent?bios frissitést?ha igen akkor azt honnét tudom letölteni és hogyan csináljam?
-
HSM
félisten
Áhh, ez az idióta nevezéktan...
Természetesen az X201-re gondoltam.
(#60288) Chaser: Na, az az a 2-5% sebességelőny.
De ezért i7-nek hívni, vicc.
(#60289) scarbantia: Hát igen, szomorú. Nekem az egyetlen pozitív élményem laptopos kijelzőkkel az az említett Dell gép, na, ott volt egy "hű, azannya, ez dejó" érzésem.
Pazar betekintési szögek (IPS szerintem) szép színek, jó átmenetek, jó fényerő, úgy egyben van az egész. Hogy mennyire szemfárasztó, azt nem tudom, 20-30 percnél többet nem dolgoztam rajta egyhúzásra még.
A T410-nél legalább hatalmas pozitívum, hogy legalább a PWM-el nem gyilkolja a szemet.No, meg ha jó szögből nézed (sic!) akkor vannak feketék, és átmenetek is szürkébe, lecsekkoltam EIZO monitortest-el alaposan. Sőt, igazából csak a kritkán aluli betekintési szög a baj az enyémmel, és az egyenetlen fényerő, minden más tekintetben rendben lenne. Szóval megpróbálom így nézni, lehetne ez klasszisokkal rosszabb is.
Hát igen, a T440 nekem sem adja. Se ThinkLight, se normális beviteli eszkzök, nem előnyére tervezték át az egészet.
Az X220 nagyon ott van, még a T430 is elmegy amúgy a frissek közül, de a T440 nekem már sok.
Ilyen szempontból nagyon örülök a T410-nek, az még jól ki volt gondolva és megcsinálva. Egyedül az akkuval bánhatna csak kicsivel finomabban, meg ugye szegény sokat szidott kijelző.
-
Tikakukac
titán
Hát eléggé rögtönözni kellett, Isten áldja a tesztgépeket
Mindegy a lényeget tudjuk, a profi munkához meg kellett volna colorimeter meg minden egyéb.
hito: Így van nem oldalból kell nézni. Viszont van egy minimum szint ami ha nincs meg, akkor tényleg max pénzért vagyok hajlandó ilyet nézni. Így is teszek egyébként
Most a Samut bekendácsolom a tabletbe egy ideig tabletezek, aztán majd kiderül -
kmisi99
addikt
win7 64bit home premium
Első körön vagy 20 drivert leszedett a system update majd mikor újra próbáltam, hogy akkor hátha megtalálja nem igazán talált semmit csak 3 nem kötelezőt. Most a manuálisan leszedett drivert raktam föl most sincs lehetőség váltani intel és amd közt, sőt az eszközkezelőben nem is mutatja már az amd-t. -
Colonel993
senior tag
Ha legközelebb felteszek kérdést akkor típus megjelölés nélkül teszem; végül is idáig csak T500-ról kérdeztem... hiába akarok majd az X200-amhoz valami egyedi lélektanához kötött dolgot megtudni...
Ellenőrizni szoftveresen a meglétét a hardvernek alap dolog, vagy legalább is én akkor kérdezek be fórumba ha nagyon elakadtam, gondoltam ez megvolt...
Igazából a mostani leírt dolog is ott volt pár HSZ-al korábban...Még továbbra is tartom, hogy 4-5 görgetéssel meglett volna az INFO
-
xcds
őstag
A pöcöknek a görgetés a gyenge pontja. Nem is mindenhol működik. Nekem smooth-ra van állítva, lehet az az oka, de pl ha megnyitok egy feliratot jegyzettömbbel, akkor ott se megy, sőt a winben ált . Meg ha pl térképet nézek, akkor touchpaddal egyszerűen egy ujjal zoomolhattam oda-vissza, pöcökkel meg sehogy.
Kipróbáltam, standard módban nincsenek ilyen gondok, de akkor meg két ujj kell.
-
lapa
veterán
winben tudsz szoftraidet csinálni, azzal elméleti síkon lehetne duplázni az ír-olvas sebességet, de legalábbis jó veszélyes ha bármelyik megmakkan a stipe-ban. viszont egy logikai lemeznek látszik.
b terv a raid 1 konfig, ahol legalább a read kéne dupla sebességű legyen, + adatbiztonság (bár ezt sd kártya kapcsán leírni....)
(nemtom ez szerver-only fícsör-e, én win 2003-ban használtam utoljára)
meg azt se tudom nem köpi-e ki egyből a partmgr, hogy ez neki nem tetszik, mert nem rendes diszk.
-
-
Colonel993
senior tag
Minden ami hosszú... az hosszabb mint a rövid
Hogyha ez a helyzet, akkor értem... én se variálnék a folyamatos Össze vissza pakolással
Én is e-GPU -t akarnék magamnak, ilyen olyan extra beleszerkesztéssel... de mégis elmélkedem egy ilyen dokkoló meglétén, mivel 5 évig még tuti nyúzni fogom a T500-ast, legfeljebb cserélem a Rókasrác elvén W500-asra...
A korábban kirakott hirdetésben lévő dokkolós + VGA pakk viszont roppant szimpatikus és bőven elégséges számomra (talán hátránya ennek is annyi, hogy csak külső kijelzőn üzemel : / ) -
Colonel993
senior tag
A modding érték növelő, a GÁNY az értékcsökkentő
E-VGA-nak jelenleg 2 előnye van az árával szemben; Mobilitás/hordozhatóság és a Kompatibilitás szabadsága...
Illetve még nálam az, hogy magam tervezhetem meg a házikót és az elektronikát; így egy totál magam igényeire szabott Custom cucc lesz...
De cserébe tényleg nagyon másak az ár viszonyok, persze én magam is ugyan ezt építeném meg...Eredeti téma; érdemes-e Hurokban haladnia a jelnek kerülőúton mint direktben a noti Express kártya slotján kommunikálni ? (persze ha nincs ott már eleve létfontosságú dolog mint, Pl.: USB 3.0 / E-sata kártya)
még mindig NEM ! -
Colonel993
senior tag
Ismételni tudom magam...
Venti bügykölés... nem nagy energia befektetés...
Én most egy korábbi, csak kóreában forgalmazott Notit alakítok át asztalba beépített HTPC-vé...
Egyedi hűtőrendszert csinálok napról napra, hővezető csőstűl, bordástúl, ventilátorostúl... mindenestül..
Csak az egyedi elektronika amit MOSFET kapcsol és potikkal szabályzok még másfél nap az életembőlEz meg csak egy venti csere és hűs meg kuss is...
-
Colonel993
senior tag
Lehet hülye vagyok, de az elérési időt csökkenthetnéd azzal, hogy a noti (már ha van neki) Card slotjába tolod... így a Dokkoló csak egy nagy kerülő neki...
Dokkolós Venti bügykölős "belerakom a VGA-t oszt ThSőőő" megoldás meg azért is életszerűbb, mert a dokkolón jobban tudnak kommunikálni ezek az alkatrészek... egyetlen hátrány a dokkoló testes mérete (amit megint farigcsálással bütyköléssel átlehetne szabni) plusz a befogadható kártya limit... bár amit eltud nyelni már az BŐVEN HASZNÁLHATÓ MINDENRE kategória csak előtte be kell kapcsolnod a notit és úgy rábiggyeszteni (Nabumm)
-
-
-
1680-on highon még jó hogy megfekszi szegény vasat
Még az 1-2 éves felső-közép kártyák is izzanak alatta.
Na mindjárt megcsinálom a Valley-t OC nélkül 1680 high-on, tessék figyelniMás: létezik, hogy a T9400 feltekergeti magát 2.8 GHz-re?
RMClock a saját kis jelzése szerint felugrál..
CPU-Z szerint 2658-ig. -
-
-
-
BFeco
aktív tag
41W0518 a kihúzó füllel.
Erős ragasztószalaggal Te is meg tudod oldani -
hito
nagyúr
Engem nem zavar, sőt tök jó, hogy nem kell csavarozgatni csak kihúzom vagy betolom és kész
Atomstabilan van benne a cucc, mert oldalt ezeknek az SSD-knek van egy sínbe illeszkedő pereme és a kihúzó ugyebár rajta van.
De ha nem gyárit használ benne az ember, akkor tényleg idegesítő lehet.
-
kraftxld
félisten
Akkor nem nagy előrelépés a T61-hez képest és ahogy látom se SD kártya olvasó se pedig express card slot nincs rajta.
Szerintem így kihagyomTalán egy nagyfelbontású T420 ami még megfelel a követelményeknek, épp van is nálam egy, abból a gyárból kaptam ahol épp "kémkedünk"
És egyre jobban tetszik...
-
kraftxld
félisten
16GB-ot bele lehet rakni?
A thinkwiki szerint 16GB a max, az intel szerint a chipset max 8-at tud, és a legtöbb helyen félhalott gépekről, meg döglődő windows-ról regélnek akár 1x8GB-os kombinációban is.
Kár, hogy erről lemaradtam, de úgy tűnik, hogy a T61 után ez a következő értelmes lépés ha normális billentyűzetet szeretnék
Fele királyságom annak aki beleheggeszt egy T440 alaplapot az X301-be -
brd
nagyúr
Van olyan beállítás is, hogy a magic packeten kívül bizonyos típusú (pattern match-nek is szokták hívni) csomagok is felkelthetik, és sajnos többnyire ez az alapbeállítás. Amit ugye sokan nem állítanak át...
-
xcds
őstag
Jaa, én azért vettem komolyan, mert sztem kb egy szinten lehet egy 1,4-es c2d és ez a pentium.
Amúgy ugyanazon a generáción belül jó összehasonlítás az órajel sztem, meg még a cache-t kell nézni, azt kész.
(#59353) cadeyrn: Hát én sajnos nem repkedek sehova, de ha mennék, akkor főleg kiseb vmit vinnék az x200-nál is.
-
-
CharlieDrop
veterán
Jah, amikor párom T410-e beköltözik a Lenovós hátizsákba, mellé a munkához kellő dolgok, nem kicsit van súlya...
A tabletnek az is a hátránya, hogy bár van elegendő felbontás a weblapok mégis mobil módban töltődnek be (ok soknál van rendes nézet), úgy meg már elég idiótán néznek ki.
és igen a billentyűzet a másik dolog
-
xcds
őstag
Én most, hogy van egy x200-am rájöttem, hogy nekem ez nem mobileszköz. Ugyanúgy táska kell hozzá, mint a t500-hoz. Ha már táskában kell cipelni, mindegy, hogy másfél kiló vagy 2,5. Meg azért ez se olyan kicsi, hogy bárhol, bármikor előkapom. Használom második gépnek vagy eladom a t500-at és marad ez. Egy tablet sokkal jobb lenne hurcolni, de abból meg egy normális 3-szor ennyibe kerül.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Dell notebook topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Energiaital topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest