- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
tototos
üzenetére
Nem hiszem, én már tettem bele az enyémbe SSD-t, az X200-ról klónozott rendszerrel simán felállt (ami nem csoda, nagyon kevés dologban különbözik az X301 és az X200 hardveresen).
Ha meg Kalandorra gondoltál, ő is túl van a megnézésen tudtommal.

dying_star: nemtom, mire gondolsz, mind a T500, mind az X200 marad nálam, az X301-re meg kíváncsi voltam/vagyok, ezért vettem meg hito szíves közvetítésével (lecsapott rá nekem, majd ma elhozta, hogy átvegyem - itt is köszönöm!) - ennek a sorsa még kérdéses. Eddig pozitív benyomást tett rám, de csak hétvégén fogok vele tüzetesebben foglalkozni.
hito: holnap lenyomok egy OS telepítést, ma itthon még csak a matricákat próbáltam leszedni meg töltőre tettem. A súlya, az arányai, a minősége mindenesetre meggyőzőek. Fő gépnek nem tartanám jónak a dokkolhatóság és Express Card-bővítési lehetőségek hiányában, de másodgépnek, hurcolászósnak kellemes lehet.
Ja és van nekem egy IBM logós bőrmappám, ami még az Ultranav Travel Keyboard tartozéka volt, az X301 pontosan beleillik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Flint 2 OFF topik
- VR topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a Hogwarts Legacy (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Bizonytalan időre elhalasztották a Deus Ex Remasteredet
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest