- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
SOS
sziasztok, nagy gázban vagyok, feltettem a win 10-et a gépemre (t420s), és azt hittem, ma befejezem a telepítését.
meg kell állapítanom, hogy ez egy katasztrófa...nincs power manager. a win7 nem megy fel, itt egyik kolléga által feltöltött pakkban lévő pedig nem az. (van 2 opció, takarékos és nem takarékos. meg nagyobb betűkkel írja ki, hogy 100%. ebben ki is merül)
nincsenek gyors-gombok:
Fn+F7 = eddig kijelző váltás/kiterjesztés. most is, de amit eddig rajzokkal is jelzett, most csak felirattal. egyébként ezt nem értem miért fejlesztik tudatosan/szándékosan vissza a vizuális információs rendszereket 8nem csak itt, mindenhol, android, vagy akár a való életben is.)ahol eddig 3D és szín kombinációjával is támogatott piktogram volt, ott most egy monokróm kaotikus vonalas ábra van. ez most részben divat is, részben tudatos lebutítása a rendszereknek, sajnálom, hogy elkezdődöttFn + F5 : eddig az összes vezeték nélküli hálózatot kezelte,ha most elindítom, oldalt kijön egy panel, és rögtön eldob mindent, repülő üzemmódba vált. a wifit vissza lehet kapcsolni, a bluetooth egeret azóta sem tudtam életre kelteni. tehát az, hogy elindítom a vezérlőpanelt rögtön mindent alaphelyzetbe is állít, megszakít, kikapcsol,. (fél óra után sikerült, többet nem merem megnyomni az Fn + F5 kombinációt...)
alapból fordítva görget a touch pad. a kétujjas görgetéssel lefele húzom a kezem, a z oldal meg lassan gördül - fölfelé...
a hangerő meg a fényerő gomb ugyanazt a csúszkát használja
teljesen kész vagyok, hol röhögök, hol sírok. már egyszer újrahúztam a wint is, mert addig próbálgattam a drivereket a lenovo oldalról meg az innen letöltötteket, hogy nem ment tovább. most még nem tettem fel a classic startmenü programot (win 98 startmenüt állítja vissza) kicsit úgy érzem magam, mint akit elraboltak az ufók, és az ő csészealjukon akarnék hazaszökni...
szóval ameddig nem tudom átvenni az irányítást a gép fölött, nem kezdek el programokat telepíteni.van valaki, aki nem azt tanácsolja, gyors reset és tegyem vissza a win7-et?
van aki win10-et használ hasonló gépen... (?)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Battlefield 2042
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- League of Legends
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest