- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Előre is elnézést, ha már volt válasz a kérdésemre, de >90K hsz-t elolvasni, keresni benne nem egyszerű, bár rajta vagyok...
Nos: X230-am van (i5, 4GB, 120 GB SSD) és mostanában a következő problémát tapasztalom: egyszerűen leáll a gép, mindenféle előzmény nélkül.
Mindegy, hogy Word-özök, netezek, Corel-ezek, átlag kétnaponta 1x előfordul. Utána bekapcsolom, és mintha mi sem történt volna, dolgozik tovább, de 1-2 nap múlva ismét jelentkezik a probléma.
Próbáltam akkuról, akku nélkül töltőről, akku+töltőről, de bármikor tudtam produkálni a hibát. Nincs mozgással sem összefüggésben, simán megcsinálja egy stabil asztalon is...
Nem melegszik túl, nem zúg hangosan a ventillátora, csak szimplán megáll. Windows 7 Prof-val vettem használtan, upgradeltem 10 Pro-ra. Ha az megoldást jelentene, újratelepíteném nulláról, csak kb. 3 napba telik, amíg az összes alkalmazást újra beállítom rajta.
(Ha jól emléxem, próbáltam Live Linux-szal is, azzal is előjött, tehát valószínűleg nem szoftveres gond)
Már egyszer szétszedtem darabokra, kitakarítottam, megmozgattam az alkatrészeket. Utána kb. 1 hónapig jó volt, aztán megint kezdődött a kikapcs-móka.
Van-e valakinek ötlete, mit tegyek? A gép már nem garanciális.
Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest