Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigrock

addikt

Üdv, mindenkinek!
    Előre is elnézést, ha már volt válasz a kérdésemre, de >90K hsz-t elolvasni, keresni benne nem egyszerű, bár rajta vagyok...
    Nos: X230-am van (i5, 4GB, 120 GB SSD) és mostanában a következő problémát tapasztalom: egyszerűen leáll a gép, mindenféle előzmény nélkül.
    Mindegy, hogy Word-özök, netezek, Corel-ezek, átlag kétnaponta 1x előfordul. Utána bekapcsolom, és mintha mi sem történt volna, dolgozik tovább, de 1-2 nap múlva ismét jelentkezik a probléma.
    Próbáltam akkuról, akku nélkül töltőről, akku+töltőről, de bármikor tudtam produkálni a hibát. Nincs mozgással sem összefüggésben, simán megcsinálja egy stabil asztalon is...
    Nem melegszik túl, nem zúg hangosan a ventillátora, csak szimplán megáll. Windows 7 Prof-val vettem használtan, upgradeltem 10 Pro-ra. Ha az megoldást jelentene, újratelepíteném nulláról, csak kb. 3 napba telik, amíg az összes alkalmazást újra beállítom rajta.
    (Ha jól emléxem, próbáltam Live Linux-szal is, azzal is előjött, tehát valószínűleg nem szoftveres gond)
    Már egyszer szétszedtem darabokra, kitakarítottam, megmozgattam az alkatrészeket. Utána kb. 1 hónapig jó volt, aztán megint kezdődött a kikapcs-móka.
    Van-e valakinek ötlete, mit tegyek? A gép már nem garanciális.
    Köszönettel.

Új hozzászólás Aktív témák