Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
annyira nem random a tdp osztály, hogy a cel 420 65w-tal kezdte, fél év múlva 35 lett belőle
Ja értem, tehát van egy példa, ahol valóban nem jól mérték fel/feltételezték a fogyasztási osztályt. Ismered-e a mondást az egy darab fecskével meg a nyárral?

te mit képzelsz bele egy másik dolog
az egy osztály, annyit jelent több biztos nem lehet a fogyasztásIzé, ez nem egészen így van, megadnak egy belőtt szcenárió alapján részben mért, részben feltételezett fogyasztási értéket, amit viszont - a beleképzeléseddel
ellentétben - igenis meghaladhat valamennyivel kedvezőtlen körülmények között, de az persze extrém esetnek minősül. Ugyan nézz már rá egy CPU World adatlapra, ahol pl. valós fogyasztási adatot is megadnak a TDP mellett. Példa: Xeon L5420, a te definíciód szerint nem lehetne semmi esetre sem több a valós fogyasztás sem az 50W-nál, de azért ajánlom figyelmedbe a "Maximum power dissipation" sort, pont az 50W-ban megállapított TDP érték felett ("85 Watt | 72.85 Watt (sustained)")én arra válaszoltam neked h szted nincs 4 magos mobil i5, ami nem meglepő, még sok hivatásos sem tud róluk, de léteznek már
De az ugye megvan, hogy már az elején elismertem, hogy ebben tökéletesen igazad van, valóban nem tudtam róla?

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest