Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Gamepad
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen monitort vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
most feltettem a másik vinyómra a a géphez kapott win7-et. fura. nem áll kézre.
azért azt kétlem, hogy _minden más_ igényesebb lenne, de mondjuk itt kell ugye antivírus, meg eleve úgy jött, hogy tele van szemetelve ilyen trial szarokkal.
nekem jobban tetszik az, hogy minden programot kezel egy központi szoftver, ami nézi a frissítéseket, nem csak a biztonsági kiadásokat, hanem az összes telepített szoftverét. konzisztensebbnek tűnik az egész gui is: nem szeretem ezt az össze-vissza lehet kattintani, az ablak bármelyik része ahol szöveg vagy checkbox vagy akár mivan az fókuszt kaphat, aztán nyomozd, hogy hova gépeltél megint. a skype egy bloatware, a pidginnek feleannyi beállítása van, a stardict nem működik rendesen, stb...
két dolog van, ami jobb windows alatt számomra: megy normálisan a QQ messenger, és vannak játékok. ez utóbbi mondjuk nem olyan nagy szempont a hétköznapokra, de azért próbáltam most fel, hogy majd ha esetleg játszani akarok, akkor már csak vinyót kelljen cserélni, és kész.szerk: ja, és most nézem ráadásul, hogy nem hoz lényeges különbséget a win7, most ugyanannyit ír ki akkumlátor időre, mint a linuxmint, ráadásul abban kikapcsoltam a fényerő visszavételét és a hdd downspin-t, itt meg minden alapbeállítással megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő