-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Van egy kis gondom: az utolsó windows 8.1 update után teljesen meghülyült a wlan adapterem. Ha elmegy aludni és utána felébresztem, 10-ből 8x perceket kell várni, amíg megtalálja az elmentett otthoni wifi hálózatot, ha egyáltalán megtalálja. Van, hogy kb. 2x újra kell indítani, hogy lássa a hálózatot és kapcsolódjon hozzá. De ezt csak a legutolsó update után csinálja. Baromi idegesítő, hogy lecsukom a fedelet, majd fél óra múlva használnám, de nem tudom, mert nincs hálózat. Közben meg minden szar társasházban lévő wifit megtalál, természetesen except az otthonit.
Mi lehet a megoldás?Más: hosszú ideje nézegetem a Thinkpad Yoga S1-et. Nagyon tetszik. EU-s ára számomra elérhetetlen kategória, de tengerentúli ebayen kezd egész baráti árban lenni. Vám-áfával, postával van most egy pl., ami 170-be megállna. Azért ez elég jó ár ettől a géptől, nem? Jobban tetszik, mint a mostani Helix-em, a kettő közül mindig az tetszett jobban. Van valami tapasztalat, fontos dolog amit érdemes tudni róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asustor NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi lehet a megoldás?